Chiftele de pui cu legume la gratar

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2015 | 2974 vizualizari

 

Asta am pregatit astazi la gratarul electric. Au iesit 27 de chiftelute.

 

INGREDIENTE

  • 700 g piept de pui;
  • o ceapa;
  • un morcov;
  • un cartof;
  • 100 g paine;
  • 3 catei de usturoi;
  • maghiran uscat;
  • oregano uscat;
  • o lingurita de boia de ardei dulce;
  • piper;
  • sare.
Portii: 9
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui cu legume la gratar:

Se spala pieptul de pui, se scurge de apa si se se da prin robot. 

Ceapa se curata de foi, se spala si se da prin robot.

Morcovul se curata de coaja, se spala si se da pe razatoare.

Cartoful se curata de coaja, se spala si se da pe razatoare.

Painea se da prin robot impreuna cu cateii de usturoi curatati de foi si spalati.

Toate aceste ingrediente se pun intr-un castron si peste ele se adauga sarea, piperul, boiaua si ierburile aromatice. Se amesteca.

Se pune 1 l apa in tava gratarului electric, se conecteaza la priza, se aprinde si se lasa sa se incalzeasca 2-3 minute. 

Se formeaza chiftelute plate si se aseaza pe gratar, rumenindu-se frumos pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui cu legume la gratar" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de legume