Chiftele la cuptor

de dariadeea in Mancaruri cu carne, 13 Apr 2013 | 6441 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g de carne tocata
  • 1 cartof potrivit
  • 2 oua
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingurita cu cimbru
  • 1 lingurita cu rozmarin
  • sare
  • cateva fire de marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la cuptor:

Am folosit 250 g de carne de porc si 250 de vita pe care le-am dat prin masina de tocat.Cartoful l-am curatat si l-am dat prin masina de tocat,usturoiul la fel.Mararul l-am spalat si l-am tocat marunt.Am pus intr-un bol carnea, cartoful tocat si usturoiul.Am pus ouale pe care le-am batut un pic,condimentele,sare dupa gust ,mararul tocat si am amestecat bine.Am dat compozitia cam 20 minute la frigider.

Am dat drumul la cuptor la la 200 de grade ca sa se incalzeasca.Am pus in tava de la cuptor o hartie de copt,dupa care am format sfere mici din amestecul de chiftele.Le-am asezat in tava si le-am dat la cuptor aproximativ 30 de minute pana s-au rumenit bine.

Se servesc cu mujdei de usturoi sau cu orice garnitura doriti.

TIPS-URI

1

Se umezesc bine mainile inainte de a modela chiftelutele

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de curcan la cuptor / marinate