Chiftele la cuptor in camasa de susan

de Valclaudia in Porc, 20 Iul 2014 | 1446 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr. carne tocata de porc
  • 2 felii mari de paine neagra
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ou mare de casa
  • 3 cartofi medii
  • 3-4 linguri de pesmet
  • 4 linguri porumb dulce din conserva
  • 1 lingurita de boia dulce
  • sare si piper dupa gust
  • cca 200 gr. susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la cuptor in camasa de susan:

Curatam cartofii si ustoroiul,ii taiem bucati si ii trecem prin robot. Inmuiem doua felii mari de paine neagra in apa rece, le stoarcem foarte bine, le trecem si pe acestea prin robot.


Amestecam carnea tocata cu 1 ou, 4 linguri de porumb dulce din conserva, 4 linguri de pesmet, sare, boia si piper, adaugam legumele maruntite,apoi legumele maruntite si painea maruntita, obtinem un amestec din care formam chiftele de marimea si forma dorita, trecem chiftelutele prin susan si le asezam apoi in tava tapetata cu hartie de copt.


Dam tava la cuptor (folosim functia coacere cu ventilatie), lasam chiftelele la copt cca 40 minute pana se rumeneste susanul si devine auriu.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor in camasa de susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Constelatialeu 1

20.07.2014, 16:07

Nu-mi place susanul..

MotanLaOale 1

20.07.2014, 18:02

Rocsi 1

20.07.2014, 20:25

Sa stii ca vreau si eu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu chiftele la cuptor