Chiftele marinate

de kamy in Mancaruri cu carne, 26 Mai 2011 | 6746 vizualizari

 

La noi in casa chiftelele dispar urgent...se mananca goale,cu mustar si in fuga.Pe astea le-am vrut neaparat ca felul 2 langa un piure de cartofi asa ca le-am facut marinate.Dar ce sa vezi...in casa nu am avut pasta de rosii,bulion,nimic de genul si asa am ajuns la sosul asta care vreau sa va spun ca e foarte gustos.Sabina mi-a spus sa fac chiftelele marinate numai asa de acum in colo.

 

INGREDIENTE

  • pentru chiftele:
  • carne tocata amestec
  • oua
  • cartofi
  • franzela
  • usturoi
  • sare,piper
  • patrunjel sau marar frunze
  • pentru sos:
  • un plic supa gulas mammita
  • 1 foaie dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele marinate:

Reteta de chiftele o aveti aici


Sosul:


Pentru ca nu am avut foarte multe chiftele am folosit numai jumate de plic.'


Jumate de plic de supa gulas l-am dizolvat in 500 ml apa rece,am pus o frunza de dafin si la foc cu el.Am amestecat mai des sa nu se prinda,dupa ce a inceput sa fiarba am dat focul mic,am lasat 5 min dupa care am pus chiftelele in sos.Am mai lasat 5 min sa fiarba,am mai amestecat insistand pe fundul craticioarei sa nu se prinda,dupa care am oprit focul,am aruncat foaia de dafin si am pus capacul.


Se poate presara patrunjel sau marar verde,dar mie mi s-a parut foarte aromat asa ca nu am mai pus nimic.


Se servesc cu piure de cartofi,paste,orez,cus-cus...


Noi am servit alaturi un piure de cartofi foarte pufos aici aveti reteta


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele marinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (58)

rivka 1

28.05.2011, 18:40

arata portia in orice caz super mancabil, miam miam miam

kamy 1

29.05.2011, 19:01

luk...si noua

kamy 1

29.05.2011, 19:01

rivka...multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake rece cu ciocolata si visine

de oanapl 6

ieri la 22:50

Muschiulet fraged de porc cu ciuperci la cuptor si orez cu parmezan

de Rocsi 9

ieri la 20:21

Piept de porc la cuptor, cu varza dulce, in sos de rosii

de vasimur 2

ieri la 19:09

Suc de mere dupa reteta veche

de Ksenya 4

ieri la 17:36

RETETA RECOMANDATA
Chiftele prajite