Chiftelute coapte pe pat de salata verde

de alilianaa in Porc, 15 Mar 2013 | 887 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de porc amestec cu vita
  • 2 cepe
  • 2 linguri pesmet
  • 3 oua
  • un cartof
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • maghiran
  • 4 graunti de usturoi
  • 2 salate
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 10 ml otet
  • 10 ml ulei de masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute coapte pe pat de salata verde:

Chiftelele. Carnea tocata se pune intr-un bol impreuna cu ceapa tocata marunt, marar, sare, piper, maghiran, usturoi, cele doua linguri de pesmet, cartoful dat pe razatoarea mica si stors si ouale.


Se amesteca bine pana la omogenizare. Din aceasta compozitie se fac ,, bilute" de chiftelute. Intr-o tava, dupa ce am stropit pe fundul acesteia putin ulei de masline, am asezat chiftelutele si le-am bagat la cuptor, la copt. Le-am acoperit cu o folie de aluminiu. Coptul dureaza in jur de 40 de minute. La jumatatea timpului le-am intors.


Salata. Spalata, scursa se taie fasii cu cutitul. Se pune intr-un bol. Peste ea se pune ceapa care a fost si ea curatata,spalata, tocata. Se face un dresing din otet, sare si ulei de masline si se adauga peste salata. se amesteca.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute coapte pe pat de salata verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

alilianaa 1

15.03.2013, 22:34

Multumesc frumos. cate o floricica pentru fiecare.

Valclaudia 1

16.03.2013, 21:58

cele mai bune! Iar cu salata, sunt dementiale

alilianaa 1

17.03.2013, 18:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu chiftele la cuptor