Porchetta cu salvie si cascaval

de Sidy in Porc, 18 Apr 2011 | 3177 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg piept de porc (fara sorici)
  • 2-3 cepe mici
  • 5 catei usturoi
  • 4-5 fire salvie
  • 6 felii branza topita Hochland
  • 4 felii subtiri cascaval
  • 1 lamaie
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 carnati cabanos
  • 200 ml vin alb demidulce
  • 200 ml supa carne
  • condimente pentru porc
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper mozaic
  • boia
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porchetta cu salvie si cascaval:

Ceapa si usturoiul se curata si se taie cat de marunt se poate. La fel si patrunjelul verde. Se amesteca ceapa, usturoiul, patrunjelul,boiaua, condimentele de porc cu uleiul, bine de tot si apoi ungem pieptul de porc cu acest amestec pe partea interioara a pieptului.

Ardeiul se taie fasii iar cabanosul in doua pe lungime.


Asezam apoi frunzele de salvie, branza topita, cascavalul, feliile de ardei gras si cabanosul peste acest amestec si rulam cat de strins putem.Il legam apoi cu ata alimentara,,il ungem cu ulei si il asezonam cu sare , piper proaspat macinat si boia.


Punem porcheta intr-o tava unsa cu putina untura,adaugam cana cu supa si vinul si dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade C aproximativ 2,5- 3 ore.Porcheta se intoarce din cand in cand pe toate partile, se mai unge cu sosul din tava, astfel incat sa se rumeneasca uniform peste tot.


Cand carnea este bine rumenita , se scoate din cuptor si se scoate ata alimentara apoi se poate portiona. Servim porcheta alaturi de cartofi sau alte legume. Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Porchetta cu salvie si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Bunica 1

18.04.2011, 17:22

Wow, ce bine arataaaaa ! Este minunata si ca gustare rece Ia s-o trecem repede la favarite sa n-o fure careva

mirela0911 1

18.04.2011, 22:15

Vai, Sidy, ce-ai facut aici, arata de nu se poate

MIUTA 1

19.04.2011, 00:08

Foarte bun,il pun la favorite

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga in straturi