Porchetta cu salvie si cascaval

de Sidy in Porc, 18 Apr 2011 | 6064 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg piept de porc (fara sorici)
  • 2-3 cepe mici
  • 5 catei usturoi
  • 4-5 fire salvie
  • 6 felii branza topita Hochland
  • 4 felii subtiri cascaval
  • 1 lamaie
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 carnati cabanos
  • 200 ml vin alb demidulce
  • 200 ml supa carne
  • condimente pentru porc
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper mozaic
  • boia
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porchetta cu salvie si cascaval:

Ceapa si usturoiul se curata si se taie cat de marunt se poate. La fel si patrunjelul verde. Se amesteca ceapa, usturoiul, patrunjelul,boiaua, condimentele de porc cu uleiul, bine de tot si apoi ungem pieptul de porc cu acest amestec pe partea interioara a pieptului.
Ardeiul se taie fasii iar cabanosul in doua pe lungime.

Asezam apoi frunzele de salvie, branza topita, cascavalul, feliile de ardei gras si cabanosul peste acest amestec si rulam cat de strins putem.Il legam apoi cu ata alimentara,,il ungem cu ulei si il asezonam cu sare , piper proaspat macinat si boia.

Punem porcheta intr-o tava unsa cu putina untura,adaugam cana cu supa si vinul si dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade C aproximativ 2,5- 3 ore.Porcheta se intoarce din cand in cand pe toate partile, se mai unge cu sosul din tava, astfel incat sa se rumeneasca uniform peste tot.

Cand carnea este bine rumenita , se scoate din cuptor si se scoate ata alimentara apoi se poate portiona. Servim porcheta alaturi de cartofi sau alte legume. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Porchetta cu salvie si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Bunica 1

18.04.2011, 17:22

Wow, ce bine arataaaaa ! Este minunata si ca gustare rece Ia s-o trecem repede la favarite sa n-o fure careva

mirela0911 1

18.04.2011, 22:15

Vai, Sidy, ce-ai facut aici, arata de nu se poate

MIUTA 1

19.04.2011, 00:08

Foarte bun,il pun la favorite

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Conopida cu carne