Chiftelute cu peste afumat

de madi_marin in Peste, 24 Feb 2010 | 5669 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g macrou afumat
  • 150 g file de macrou
  • 1 ou mare
  • condimente pentru peste
  • faina
  • usturoi praf
  • ceapa mica
  • marar
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu peste afumat:

Pestele crud se fierbe in apa cu putina sare si putin otet. Cand e gata se curata de oase. La fel se curta si pestele afumat. Se pun la robot, se adauga si oul, condimentele, praful de usturoi, ceapa rasa pe razatoarea mica si se mixeaza bine. Pasta obtinuta se amesteca u faina pana cand obtinem o compozitie mai grosuta si care se poate modela chiftelute. Se dau bilutele prin faina si se prajesc in mai mult ulei.

TIPS-URI

1

Pestele se poate lasa si fasiute in loc sa se faca pasta la robot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu peste afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

madi_marin 1

25.02.2010, 00:07

Teo....ce sa mai spun....normal.

nadina73 1

01.03.2010, 13:17

cred ca sant foarte bune si ce bine arata ,frumos decor

madi_marin 1

01.03.2010, 13:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
File de macrou pe pat de mamaliga