Chiftelute cu verdeata

de izulika in Mancaruri cu carne, 13 Iun 2010 | 5512 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne amestec porc si vita
  • 2 lingurite delicat
  • 1 lingurita sare
  • 1 cartof mic fiert
  • 1 ou
  • 1 lingura cimbru
  • 1 vf lingurita piper
  • 6-7 catei de usturoi
  • 2 linguri faina
  • 2-3 fire ceapa verde
  • patrunjel
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu verdeata:

Se pune carnea intr-un bol mai mare dupa care se adauga, cartoful fiert si zdrobit,usturoiul pisat,cele 2 linguri cu faina,oul, foile la ceapa tocate marunt, patrunjelul 3 linguri, si marar la fel,sarea,piperul,cimbru si se framanta bine.

Amestecul rezultat se da la frigider timp de 30 de minute dupa care se ia cate o lingura din compozitie se da putin prin faina si se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei la foc mic pentru a se patrunde si in interior.Se lasa la prajit pana capata culoarea maro.Se scot pe servetele absorbante si se servesc calde sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

nadina73 1

13.06.2010, 15:48

foarte bune 5 furcu

izulika 1

13.06.2010, 22:50

ma bucur ca va plac bine v-am regasit

Laly 1

13.06.2010, 23:15

Izulika sper ca ai facut mai multe.In curand o sa se aglomereze aici.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Berbecut la vas roman