Chiftelute cu verdeata

de izulika in Mancaruri cu carne, 13 Iun 2010 | 2399 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne amestec porc si vita
  • 2 lingurite delicat
  • 1 lingurita sare
  • 1 cartof mic fiert
  • 1 ou
  • 1 lingura cimbru
  • 1 vf lingurita piper
  • 6-7 catei de usturoi
  • 2 linguri faina
  • 2-3 fire ceapa verde
  • patrunjel
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu verdeata:

Se pune carnea intr-un bol mai mare dupa care se adauga, cartoful fiert si zdrobit,usturoiul pisat,cele 2 linguri cu faina,oul, foile la ceapa tocate marunt, patrunjelul 3 linguri, si marar la fel,sarea,piperul,cimbru si se framanta bine.


Amestecul rezultat se da la frigider timp de 30 de minute dupa care se ia cate o lingura din compozitie se da putin prin faina si se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei la foc mic pentru a se patrunde si in interior.Se lasa la prajit pana capata culoarea maro.Se scot pe servetele absorbante si se servesc calde sau reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

nadina73 1

13.06.2010, 15:48

foarte bune 5 furcu

izulika 1

13.06.2010, 22:50

ma bucur ca va plac bine v-am regasit

Laly 1

13.06.2010, 23:15

Izulika sper ca ai facut mai multe.In curand o sa se aglomereze aici.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Papricas de porc cu cartofi noi