Chiftelute de cartofi cu branza

de ionix in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2009 | 6579 vizualizari

 

sursa retetei??? hmm, e ceva ce mi-a venit pe moment amestecand mai multe retete retinute... va garantez ca-s foarte bune :)

 

INGREDIENTE

  • circa 1 kg cartofi rosii
  • 400 g branza de vaci
  • 5 oua
  • circa 5 linguri cu faina
  • sare, pudra de chili si chimen
  • o legatura de patrunjel
  • o legatura de marar
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi cu branza:


Cartofii se spala bine, se pun la fiert cu tot cu coaja si dupa ce au fiert se dau la racit.


Cand sunt reci se decojesc si se paseaza, ca la piure. Se pune sare, piper si chimen, dupa gust.


Ouale se bat ca la omleta si se pun peste cartofi. Peste cartofii amestecati cu ou se pune branza data pe razatoare, pe ochiurile mari.


Se adauga si faina amestecand bine. Mararul si patrunjelul se toaca marunt si se pune peste compozitie amestecand bine.


Din compozitie se fac guguloaie turtite care se dau prin pesmet. Se prajesc intr-o tigaie cu ulei foarte incins.


Se mananca atat calde cat si reci.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

Atentie: nu puneti prea multa sare daca folositi o branza sarata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

ionix 1

14.12.2009, 10:28

fetelor, va sfatuiesc sa le faceti... eu as pune mai multa branza , asta asa pt gusturile mele

Dana Cristea - pusikmea 1

04.03.2010, 19:02

maine le fac si eu, cred k sunt delicioase

ionix 1

05.03.2010, 15:26

hehe.. am vazut ca le-ai facut... sper ca ti-au placut

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu pui si cascaval