Chiftelute de peste in sos de tomate cu marar

de nadina73 in Peste, 17 Ian 2011 | 8644 vizualizari

 

Iarasi reteta cu pasta de tomate? Da,din nou cu pasta de tomate ,au ramas cateva chiftelute de peste si Bebe a zis "bine mai, da ai facut al chiftelute nu gluma,si in sos tomat, chiar nu vrei sa faci deloc?" Asa ca i-am indeplinit si lui Bebe dorinta......"chiftelute de peste in sos de tomate cu marar"

 

INGREDIENTE

  • chiftelute de peste 17-20 buc
  • 2 linguri faina
  • 300 pasta de tomate
  • 2 linguri balsam de vin rosu
  • putina sare
  • 100 ml apa
  • 3 linguri unt topit
  • 2 frunze foi de dafin
  • 1 lingurita zahar
  • marar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste in sos de tomate cu marar:

Chiftelutele vezi reteta postata aici http://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-crocante-de-peste-ii-16260.html


Untul se pune la topit intr-o cratita, se pune faina , se caleste 3-4 minute dupa care se pune pasta de tomate dizolvata cu putina apa(asta daca pasta e prea groasa) se amesteca bine si se mai completeaza cu apa daca e nevoie.


Se adauga foile de dafin, zaharul, balsamul de vin rosu, sare si se amesteca bine toate. Se lasa sa dea 2 clocote.


Se pun chiftelutele in sos si se lasa sa fiarba 5 minute impreuna. Se servesc cu marar (eu am pus din congelator,dar e mai aromat cel proaspat)


Marar se poate pune si in sos, sa dea 2 clocote ,da un gust foarte placut.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste in sos de tomate cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

ela 1

01.02.2011, 00:10

oare cum am ratat reteta asta??????

adasev12 1

01.02.2011, 00:44

ela, nu stiu cum, dar si eu am ratat-o.... si ce buna eeeeeee

Panacris 1

21.08.2012, 18:02

Delicioase chiftelutele in sos tomat!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Snickers
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit