Chiftelute de peste in sos de tomate cu marar

de nadina73 in Peste, 17 Ian 2011 | 12382 vizualizari

 

Iarasi reteta cu pasta de tomate? Da,din nou cu pasta de tomate ,au ramas cateva chiftelute de peste si Bebe a zis "bine mai, da ai facut al chiftelute nu gluma,si in sos tomat, chiar nu vrei sa faci deloc?" Asa ca i-am indeplinit si lui Bebe dorinta......"chiftelute de peste in sos de tomate cu marar"

 

INGREDIENTE

  • chiftelute de peste 17-20 buc
  • 2 linguri faina
  • 300 pasta de tomate
  • 2 linguri balsam de vin rosu
  • putina sare
  • 100 ml apa
  • 3 linguri unt topit
  • 2 frunze foi de dafin
  • 1 lingurita zahar
  • marar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste in sos de tomate cu marar:

Chiftelutele vezi reteta  postata  aici  http://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-crocante-de-peste-ii-16260.html

Untul se pune la topit intr-o cratita, se pune faina , se caleste 3-4 minute dupa care se pune pasta de tomate dizolvata cu putina apa(asta daca pasta e prea groasa) se amesteca bine si se mai completeaza cu apa daca e nevoie.

Se adauga foile de dafin, zaharul, balsamul de vin rosu, sare si se amesteca bine toate. Se lasa sa dea 2 clocote.

Se pun chiftelutele in sos si se lasa sa fiarba 5 minute impreuna. Se servesc cu marar (eu am pus din congelator,dar e mai aromat cel proaspat)

Marar se poate pune si in sos, sa dea 2 clocote ,da un gust foarte placut.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste in sos de tomate cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

ela 1

01.02.2011, 00:10

oare cum am ratat reteta asta??????

adasev12 1

01.02.2011, 00:44

ela, nu stiu cum, dar si eu am ratat-o.... si ce buna eeeeeee

Panacris 1

21.08.2012, 18:02

Delicioase chiftelutele in sos tomat!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salau la cuptor