Chiftelute de pui cu surpize

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2010 | 2122 vizualizari

 

Bune rau de tot nu gluma

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata pui(se poate si de porc)
  • 2 felii de paine
  • 1 oo ml lapte
  •  cartofi cruzi
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 oua+2 pt prajit
  • 10  linguri de faina alba
  • 5-6 oua fierte tare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui cu surpize:

Se inmoaie feliile de paine in lapte .


Cartofi se curata si se toaca sau se rad prin razuitoare.


Se amesteca carnea cu painea inmuitata in lapte , cartofii, usturoiul, 2 oua intregi , faina(2-3 linguri) si patrunjelul verde tocat, sare si piper. Se framanta foarte bine toate impreuna .


Separat se fierb 5-6 oua ,se curata de coaja si se taie pe lungime in doua.


Cu mana umeda se ia din compozitita de carne se pune cate 1/2 de ou fiert in mijloc si se da o forma mai alungita,dupa care se da prin faina alba si ou batut cu un praf de sare. Se pun pe o tava cu hartie si se da tava la cuptor pentru aproximativ 1 ora (fara ulei) Dupa 30 minute se intorc si pe cealalta parte pana se rumenesc fumos.


Se servesc cu pireu de cartofi, cartofi natur, pilaf de orez


PS: Initial am vrut sa fac 12 bucati, dar nu au incaput in tava, asa ca un ou fiert l-am tocat si l-am pus in compozitie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui cu surpize" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

nadina73 1

03.10.2010, 16:23

da anca cum sa nu iubita

nadina73 1

03.10.2010, 16:23

danuta

kamy 1

03.10.2010, 23:19

cu intarziere...am fost dusa...dar mai ai?...nu?...nu-i nimica 5 f ala tale

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piftele de cartofi si telemea