Chiftelute de pui cu surpize

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2010 | 3259 vizualizari

 

Bune rau de tot nu gluma

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata pui(se poate si de porc)
  • 2 felii de paine
  • 1 oo ml lapte
  •  cartofi cruzi
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 oua+2 pt prajit
  • 10  linguri de faina alba
  • 5-6 oua fierte tare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui cu surpize:

Se inmoaie feliile de paine in lapte .


Cartofi se curata si se toaca sau se rad prin razuitoare.


Se amesteca carnea cu painea inmuitata in lapte , cartofii, usturoiul, 2 oua intregi , faina(2-3 linguri) si patrunjelul verde tocat, sare si piper. Se framanta foarte bine toate impreuna .


Separat se fierb 5-6 oua ,se curata de coaja si se taie pe lungime in doua.


Cu mana umeda se ia din compozitita de carne se pune cate 1/2 de ou fiert in mijloc si se da o forma mai alungita,dupa care se da prin faina alba si ou batut cu un praf de sare. Se pun pe o tava cu hartie si se da tava la cuptor pentru aproximativ 1 ora (fara ulei) Dupa 30 minute se intorc si pe cealalta parte pana se rumenesc fumos.


Se servesc cu pireu de cartofi, cartofi natur, pilaf de orez


PS: Initial am vrut sa fac 12 bucati, dar nu au incaput in tava, asa ca un ou fiert l-am tocat si l-am pus in compozitie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui cu surpize" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

nadina73 1

03.10.2010, 16:23

da anca cum sa nu iubita

nadina73 1

03.10.2010, 16:23

danuta

kamy 1

03.10.2010, 23:19

cu intarziere...am fost dusa...dar mai ai?...nu?...nu-i nimica 5 f ala tale

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa cu capsuni si menta
  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

  • 11

    S

  • 12

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Turtite impletite, cu magiun

de RODIMUR 7

ieri la 23:09

Tort de vară cu vanilie și piersici

de Ancutsa 6

ieri la 12:31

Tort cu cremă de ciocolată și jeleu de coacăze negre

pe 09.07 la 15:48

Ciorba de fasole uscata alba, cu loboda

de RODIMUR 7

pe 09.07 la 14:36

RETETA RECOMANDATA
Gratin frantuzesc