Chiftelute de zucchini cu sos de smantana si marar

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2012 | 3204 vizualizari

 

am facut doar cateva , pt inceput, fiind ceva inedit pt mine, sa vad ce iese...ie personal mi-a placut si voi mai face sigur...voi ce spuneti???

 

INGREDIENTE

  • cativa zucchini, cam 200 g
  • o mana de parmezan ras
  • 1 ou
  • marar
  • sare, piper
  • 2 catei de usturoi
  • pesmet
  • sosul:
  • smantana, cam 100 ml
  • o lg de iaurt
  • 2 catei de usturoi
  • marar dupa gust
  • putina sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de zucchini cu sos de smantana si marar:

Zucchini se curata doar partial, daca sunt loviti sau juliti, daca nu se lasa cu coaja, fiind cruzi. Se dau pe razatoarea mica, se pune sare si piper, si se lasa macar jumatate de ora , sa lase apa. Se stoarce apoi bine in pumni si se pune intr-un bol, se adauga oul, parmezanul ras, marar si o mana de pesmet. Se amesteca  bine si se fac chiftelute mici, care se dau prin pesmet, apoi se prajesc in ulei la foc mic, sa se patrunda bine. 

Se servesc cu un sos de smantana cu marar si usturoi (smantana se amesteca cu lingura de iaurt, marar, usturoiul pisat si putina sare si piper). 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de zucchini cu sos de smantana si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

BuburuzaBubu 1

14.06.2012, 15:26

adasev12 1

14.06.2012, 15:31

rhapsody, geanina...ms
sufletista, iri_love...

adasev12 1

14.06.2012, 15:33

dia...
poliana, mamaie...
bubu...

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu pere si budinca de vanilie

de oanapl 7

ieri la 17:39

 Mini snitele crispy, cu fulgi de porumb

de oanapl 7

pe 15.10 la 22:17

Piept de pui cu gogosari in sos

de Rocsi 9

pe 15.10 la 19:15

Cartofi cu sunculita, gratinati

pe 15.10 la 18:25

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecel cu pesmet