Chiftelute de zucchini cu sos de smantana si marar

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2012 | 2450 vizualizari

 

am facut doar cateva , pt inceput, fiind ceva inedit pt mine, sa vad ce iese...ie personal mi-a placut si voi mai face sigur...voi ce spuneti???

 

INGREDIENTE

  • cativa zucchini, cam 200 g
  • o mana de parmezan ras
  • 1 ou
  • marar
  • sare, piper
  • 2 catei de usturoi
  • pesmet
  • sosul:
  • smantana, cam 100 ml
  • o lg de iaurt
  • 2 catei de usturoi
  • marar dupa gust
  • putina sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de zucchini cu sos de smantana si marar:

Zucchini se curata doar partial, daca sunt loviti sau juliti, daca nu se lasa cu coaja, fiind cruzi. Se dau pe razatoarea mica, se pune sare si piper, si se lasa macar jumatate de ora , sa lase apa. Se stoarce apoi bine in pumni si se pune intr-un bol, se adauga oul, parmezanul ras, marar si o mana de pesmet. Se amesteca bine si se fac chiftelute mici, care se dau prin pesmet, apoi se prajesc in ulei la foc mic, sa se patrunda bine.


Se servesc cu un sos de smantana cu marar si usturoi (smantana se amesteca cu lingura de iaurt, marar, usturoiul pisat si putina sare si piper).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de zucchini cu sos de smantana si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

BuburuzaBubu 1

14.06.2012, 15:26

adasev12 1

14.06.2012, 15:31

rhapsody, geanina...ms
sufletista, iri_love...

adasev12 1

14.06.2012, 15:33

dia...
poliana, mamaie...
bubu...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecei cu susan