Chiftelute din legume-post

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 31 Mar 2010 | 16400 vizualizari

 

sunt f bune, calde sunt crocante

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 2 morcovi
  • ceapa verde
  • cativa catei de usturoi
  • marar
  • patrunjel
  • brocoli
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din legume-post:

se sapla si se curata legumele.

dam cartofii si morcovii pe razatoarea mare, tocam marunt ceapa, brocoli, patrunjelelu si mararul si le amestecam cu putin faina, cat sa le lege putin.

dupa care formam bilute si le dam prin faina

bilutele formate le punem intr-o tigaie cu ulei incins, le intoarcem pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

le scoatem pe un servetel pt a absoarbe surplusul de ulei.

se consuma atat calde, cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din legume-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Dana Cristea - pusikmea 1

31.03.2010, 20:58

cccris 1

01.04.2010, 08:01

cu brocoli am o problema, in rest cred ca sint tare bune

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 11:57

le poti face si fara brocoli, eu am pus k aveam prin frigider, dar de obicei le fac si eu fara, mai pun cand am si dovlecel, sau ce mai gasesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta