Chiftelute din legume-post

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 31 Mar 2010 | 12392 vizualizari

 

sunt f bune, calde sunt crocante

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 2 morcovi
  • ceapa verde
  • cativa catei de usturoi
  • marar
  • patrunjel
  • brocoli
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din legume-post:

se sapla si se curata legumele.


dam cartofii si morcovii pe razatoarea mare, tocam marunt ceapa, brocoli, patrunjelelu si mararul si le amestecam cu putin faina, cat sa le lege putin.


dupa care formam bilute si le dam prin faina


bilutele formate le punem intr-o tigaie cu ulei incins, le intoarcem pe ambele parti pana se rumenesc frumos.


le scoatem pe un servetel pt a absoarbe surplusul de ulei.


se consuma atat calde, cat si reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din legume-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Dana Cristea - pusikmea 1

31.03.2010, 20:58

cccris 1

01.04.2010, 08:01

cu brocoli am o problema, in rest cred ca sint tare bune

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 11:57

le poti face si fara brocoli, eu am pus k aveam prin frigider, dar de obicei le fac si eu fara, mai pun cand am si dovlecel, sau ce mai gasesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci Pleurotus