Chiftelute din legume-post

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 31 Mar 2010 | 12050 vizualizari

 

sunt f bune, calde sunt crocante

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 2 morcovi
  • ceapa verde
  • cativa catei de usturoi
  • marar
  • patrunjel
  • brocoli
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din legume-post:

se sapla si se curata legumele.

dam cartofii si morcovii pe razatoarea mare, tocam marunt ceapa, brocoli, patrunjelelu si mararul si le amestecam cu putin faina, cat sa le lege putin.

dupa care formam bilute si le dam prin faina

bilutele formate le punem intr-o tigaie cu ulei incins, le intoarcem pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

le scoatem pe un servetel pt a absoarbe surplusul de ulei.

se consuma atat calde, cat si reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din legume-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Chiftelute din legume-post-0
Chiftelute din legume-post-1
Chiftelute din legume-post-2
Chiftelute din legume-post-3
Chiftelute din legume-post-4
Chiftelute din legume-post-5
Chiftelute din legume-post-6

COMENTARII (10)

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

31.03.2010, 20:58

cccris

cccris 1

01.04.2010, 08:01

cu brocoli am o problema, in rest cred ca sint tare bune

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 11:57

le poti face si fara brocoli, eu am pus k aveam prin frigider, dar de obicei le fac si eu fara, mai pun cand am si dovlecel, sau ce mai gasesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!