Chiftelute marinate

de lacrimioara in Mancaruri cu carne, 27 Dec 2010 | 3850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru chiftelute:
  • 400 garme carne tocata jumatate vita si jumatate porc,
  • o ceapa,
  • 2 catei usturoi,
  • un ou,
  • 2 linguri faina,
  • 2 felii paine mai uscata,
  • sare,
  • piper,
  • marar,
  • patrunjel,
  • ulei pt prajit.
  • Pentru sos:
  • 1 ceapa mai mare,
  • un ardei gras,
  • 3 catei usturoi,
  • 3 linguri bulion,
  • o lingura  faina,
  • marar,
  • sare,
  • 1 foaie dafin,
  • piper.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute marinate:

Incepem cu chiftelele,amestecam carnea cu un ou,painea imuiata in apa si stoarsa, usturoiul presat, faina, ceapa taiata cat mai marunt, sare, piper, marar si faina. Amestecam bine si formam chiftelutele cu mana uda, apoi le punem la prajit in ulei incins.


Facem sosul: taiem ceapa marunt si o punem la prajit. Lasam putin dupa care adaugam ardeiul gras taiat marunt si usturoiul. Lasam la prajit pana se imoaie toate. Dupa ce s-a imuiat adaugam 2 cani cu apa si foaia de dafin si lasam la fiert cu capac 15 20 minute. Dupa ce au fiert amestecam faina cu bulionul si punem peste legume, adaugam chiftelutele si mai lasam 5 minute sa fiarba,si gata.


Se serveste alaturi de un piure de carofi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute marinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

lacrimioara 1

27.12.2010, 19:14

multumesc fetelor

tanyapatap 1

27.12.2010, 23:03

nadina73 1

30.12.2010, 10:28

buna de tot

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute glazurate din carne de vitel