Chiftelute marinate

de goldielocks in Spaghete, 11 Mar 2011 | 6118 vizualizari

 

Chiftelute marinate,paste cu chiftelute sau spaghetti with meatballs,oricum le-ati spune,este vorba de fapt,despre chiftelutele noastre obisnuite scaldate printr-un sos delicios de rosii.Le puteti servi cu spaghete(asa cum am facut noi), cu piure sau ca atare,alaturi de o felie proaspata de paine.

 

INGREDIENTE

  • pt chiftelute:
  • 2 felii mici de paine mai veche sau o felie mare
  • 500 gr carne tocata amestec,sau pui,vita,ce va place
  • 1 ceapa mica
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 1 ou
  • 25 gr cascaval razuit pe care il puteti inlocui cu un cartof mediu ca marime
  • 3-4 catei de usturoi
  • piper,sare
  • pt sos:
  • 1 ardei iute
  • sare,piper
  • 800 gr rosii in bulion,intregi(caz in care trebuiesc tocate)sau bucati
  • sare,piper
  • patrunjel sau busuioc,cascaval razuit pt garnisit.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute marinate:

Inmuiati painea in 80 ml apa sau lapte,tocati fin ceapa,pisati usturoiul,razuiti cascavalul sau cartoful.Se bate bine oul,apoi se amesteca toate ingredientele intr-un bol alaturi de carnea tocata,condimentati.Se formeaza chiftelute mici care se prajesc in ulei incins.Se toaca fin ardeiul iute,se pune intr-o tigaie pe foc alaturi de rosii,cand sosul a dat in clocot adaugati chiftelutele si lasa-ti sa fiarba impreuna pret de vreo 20 min,se condimenteaza sosul,se presara verdeata.

Super simplu si foarte gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute marinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mamaieelena 1

14.03.2011, 00:17

Sylvia 1

14.03.2011, 22:03

Foarte bine arata Bun venit pe Bucataras ca nu am reusit inca sa te intampin

RuxyRux 1

14.03.2011, 22:04

Delicioase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate