Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Chiftelute marinate,paste cu chiftelute sau spaghetti with meatballs,oricum le-ati spune,este vorba de fapt,despre chiftelutele noastre obisnuite scaldate printr-un sos delicios de rosii.Le puteti servi cu spaghete(asa cum am facut noi), cu piure sau ca atare,alaturi de o felie proaspata de paine.
Inmuiati painea in 80 ml apa sau lapte,tocati fin ceapa,pisati usturoiul,razuiti cascavalul sau cartoful.Se bate bine oul,apoi se amesteca toate ingredientele intr-un bol alaturi de carnea tocata,condimentati.Se formeaza chiftelute mici care se prajesc in ulei incins.Se toaca fin ardeiul iute,se pune intr-o tigaie pe foc alaturi de rosii,cand sosul a dat in clocot adaugati chiftelutele si lasa-ti sa fiarba impreuna pret de vreo 20 min,se condimenteaza sosul,se presara verdeata.
Super simplu si foarte gustos.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult