Chiftelute marinate

de nico15 in Porc, 7 Aug 2014 | 3532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600-700 g de carne de porc
  • 1-2 oua
  • 3 cepe
  • 3 rosii
  • 1 ardei gras rosu
  • 4 catei de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • maghiran
  • faina
  • 1-2 felii de paine
  • putin lapte
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute marinate:

Curatam carnea si o spalam. Dupa care o taiem in cubulete si o dam prin masina de tocat. Tocam o ceapa si doi catei de usturoi si ii calim, adaugam oul, dupa care o amestecam cu carnea, saram si piperam. 

Inmuiem feliile de paine in lapte dupa care le stoarcem bine si le adaugam in compozitia de carne. Tocam jumatate din cantitatea de marar si o adaugam si pe aceasta in compozitia de chiftele. Adaugam ulei intr-o tigaie si trecem la modelarea chiflelelor, le trecem prin faina si le vom praji.

Le scoatem pe servetele absorbante pentru a inlatura surplusul de ulei.

Coacem ardeiul si il vom curata, dupa care il vom toca marunt, restul de ceapa il vom toca marunt, rosiile se cresteaza li se va scoate cotorul si le vom blancha (blansa) dupa cateva secunde cand apa fierbe se vor scoate si se pun in apa cu gheata.

Dupa aceea luam doar pulpa si o tocam in cubulete. Punem in tigaie ulei, adaugam ceapa si usturoiul, cubuletele de rosie, ardeiul fasii, sare, piper, boia si maghiran si lasam sa fiarba.

Dupa ce a fiert luam de pe foc si blendam bine. Punem sosul rezultat din nou in cratita si adaugam chiftelutele lasand sa mai fiarba 10 minute.

Decoram cu chives.

Pofta buna! 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute marinate" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate