Chiftelute picante de cartofi

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2013 | 16811 vizualizari

 

By Miha >:D

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 50 gr unt
  • 1\2 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri faina
  • un ou
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute picante de cartofi:

Curatam cartofii de coaja si ii fierbem in apa rece cu sare.Cand s-au fiert ii scurgem de apa si ii amestecam cu untul moale la temperatura camerei.

Pireul astfel obtinut il amestecam cu oul,ceapa curatata de coaja,spalata si tocata marunt,usturoiul curatat si pisat,sare,piper,patrunjelul spalat si tocat marunt si faina.

Amestecam totul bine.

Din aluat facem bilute trecute prin faina pe care le prajim in ulei incins pana se rumenesc frumos .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute picante de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

- Andreea - 1

30.08.2013, 22:33

Da ... Dar vinovata e Miha ... Asa bine aratau chiftelutele facute de ea incat nu am rezistat sa nu le incerc !!!

diaconta 1

01.09.2013, 16:49

cat de bine pot sa arate

- Andreea - 1

01.09.2013, 17:40

Multumesc Dia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Parjoale din cartofi si cascaval