Chiftelute suedeze

de MotanLaOale in Porc, 7 Mar 2017 | 1331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne tocata amestec
  • 120 ml lapte
  • 50 g pesmet
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 lingurita ienibahar
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita unt
  • 150 ml ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute suedeze:

Se amesteca pesmetul cu laptele si se lasa 5 minute sa se absoarba lichidul.


Ceapa se curata, se toaca marunt, se caleste 2-3 minute in lingurita de unt si se lasa la racit.


Se amesteca toate ingredientele si se framanta bine 5-6 minute.


Se formeaza bilute cat mai mici si se prajesc in ulei pe toate partile.


Se scot pe prosop absorbant.


Se mananca cu cartofi natur.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Reteta originala este cu prajire in unt.

2

Daca nu ai ienibahar, se poate inlocui cu: scortisoara, nucsoara, cuisoare, piper negru in parti egale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute suedeze" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

RuxyRux 1

08.03.2017, 20:05

Ai mutat Ikea la tine Motanasule? ) Super!

MotanLaOale 1

09.03.2017, 09:13

Multumesc

kytz 1

10.03.2017, 10:54

Bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Filet de porc à la Wellington