Chilli con "carne" :)

de Anamaria7 in Mancaruri de post, 7 Apr 2011 | 3479 vizualizari

 

Pun pariu ca e chiar si mai tare cu ceva carne adevarata. Oricum, varianta cu soia e grozava!

 

INGREDIENTE

  • 900 gr fasole rosie
  • 2 rosii bine coapte
  • 200 ml bulion
  • 450 gr soia marunta
  • 1 ceapa
  • 1 ardei iute pisat/maruntit
  • 1 lgt boia de ardei iute
  • 1 lgt chimen
  • 1 lgt oregano
  • 1 lgt piper negru
  • ulei pentru calit
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chilli con "carne" :):

Daca fasolea e proaspata, se tine la muiat cel putin 2 ore. Soia se fierbe in apa cu sare.


Ceapa taiata solzisori se caleste in putin ulei, apoi se adauga rosiile feliate subtire si boiaua de ardei iute. Dupa ce s-au muiat rosiile se adauga soia si se lasa putin la calit. Dupa aceea punem si fasolea, ardeiul iute, chimenul si bulionul. Punem capacul si tinem pe foc pana scade lichidul aproape de tot. Eventual mai putem adauga bulion/apa pe parcurs pentru a nu se prinde.


La final condimentam cu sare, piper si oregano.

 

TIPS-URI

1

Curatati cu grija ardeiul de vinisoarele piscacioase :) si grija la ochi apoi! :P

Daca ti-a placut reteta noastra "Chilli con "carne" :)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

nilguin 1

12.04.2011, 11:09

ioanapopescu11 1

10.10.2012, 14:14

pentru o mancare delicioasa va recomand fasolea rosie la conserva Bopnduelle, este extrem de buna
www.bonduelle.ro/fasole-rosie-in-suc-propriu-425-ml

ioanapopescu11 1

10.10.2012, 14:19

pentru o mancare delicioasa va recomand fasolea rosie la conserva Bonduelle, este extrem de buna
www.bonduelle.ro/fasole-rosie-in-suc-propriu-425-ml

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrama din pulpa de porc afumata cu fasole rosie la cuptor