Chilli con "carne" :)

de Anamaria7 in Mancaruri de post, 7 Apr 2011 | 2989 vizualizari

 

Pun pariu ca e chiar si mai tare cu ceva carne adevarata. Oricum, varianta cu soia e grozava!

 

INGREDIENTE

  • 900 gr fasole rosie
  • 2 rosii bine coapte
  • 200 ml bulion
  • 450 gr soia marunta
  • 1 ceapa
  • 1 ardei iute pisat/maruntit
  • 1 lgt boia de ardei iute
  • 1 lgt chimen
  • 1 lgt oregano
  • 1 lgt piper negru
  • ulei pentru calit
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chilli con "carne" :):

Daca fasolea e proaspata, se tine la muiat cel putin 2 ore. Soia se fierbe in apa cu sare.


Ceapa taiata solzisori se caleste in putin ulei, apoi se adauga rosiile feliate subtire si boiaua de ardei iute. Dupa ce s-au muiat rosiile se adauga soia si se lasa putin la calit. Dupa aceea punem si fasolea, ardeiul iute, chimenul si bulionul. Punem capacul si tinem pe foc pana scade lichidul aproape de tot. Eventual mai putem adauga bulion/apa pe parcurs pentru a nu se prinde.


La final condimentam cu sare, piper si oregano.

 

TIPS-URI

1

Curatati cu grija ardeiul de vinisoarele piscacioase :) si grija la ochi apoi! :P

Daca ti-a placut reteta noastra "Chilli con "carne" :)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

nilguin 1

12.04.2011, 11:09

ioanapopescu11 1

10.10.2012, 14:14

pentru o mancare delicioasa va recomand fasolea rosie la conserva Bopnduelle, este extrem de buna
www.bonduelle.ro/fasole-rosie-in-suc-propriu-425-ml

ioanapopescu11 1

10.10.2012, 14:19

pentru o mancare delicioasa va recomand fasolea rosie la conserva Bonduelle, este extrem de buna
www.bonduelle.ro/fasole-rosie-in-suc-propriu-425-ml

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Salata cu naut si fasole rosie