Chocolate Banana Cake(Prajiura cu ciocolata si banane)

de ionela2682 in Prajituri, 1 Mai 2011 | 5314 vizualizari

 

In mod cert aceasta este cea mai buna prajitura-negresa pe care am mancat-o vreodata!

 

INGREDIENTE

 

Ingrediente:

  • 2 cani (400 grame) granulat zahăr alb
  • 1 3 / 4 cani (245 grame) faina-
  • 3 / 4 ceasca (75 grame) CACAO
  • 1 1 / 2 lingurite praf de copt
  • 1 1 / 2 lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 1 / 2 linguriţă de sare
  • 2 oua mari
  • 1 cană de piure de banane coapte (aproximativ 2 banane mijlocii)
  • 1 cană (240 ml) apă caldă
  • 1 / 2 cana (120 ml) lapte
  • 1 / 2 cana (120 ml) ulei
  • 1 1 / 2 lingurite esenta de vanilie

Ingrediente glazura:

  • 5 lg zahar
  • 5 lg apa
  • 3-4 lg cacao
  • 100 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate Banana Cake(Prajiura cu ciocolata si banane):

-intr-un castron se mixeaza ingredientele umede


-in alt castron se cern ingredientele uscate


-bananele se paseaza


-adaugam ingredientele umede in cele uscate+bananele si mixam bine


-turnam compozitia in tava(20x30) cu hartie de copt


-se coace pana trece testul scobitorii

-se pune la fiert zaharul si apa dupa care se adauga cacaua si untul,se mai tine putin pe foc sa se inchege,


-se toarna fierbinte peste prajitura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate Banana Cake(Prajiura cu ciocolata si banane)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mamaieelena 1

02.05.2011, 12:30

cred ca este delicioasa

adry88 1

14.05.2011, 17:40

foarte buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mousse de prune,branza de vaci si frisca