Chocolate Cake

de ionela2682 in Prajituri, 19 Noi 2011 | 7501 vizualizari

 

Un desert fin si delicios cu care va ve-ti incanta cu siguranta invitatii!!!!Pe mine sincer m-a dat gata!!

 

INGREDIENTE

Tort de ciocolată:

  • 200 grame făină
  • 200 grame zahăr
  • 25 grame cacao
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 / 4 lingurita de sare
  • 75 grame unt , topit
  • 240 ml de apă caldă
  • 1 lingura suc de lămâie (sau oţet)
  • 1 lingurita extract de vanilie pură

  glazura de ciocolata:

  • 180 g ciocolata amaruie
  • 180 ml frisca lichida
  • 1 lingura de unt , la temperatura camerei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate Cake:

-se amestecă împreună făină, zahăr, pudră de cacao cernută, praf de copt, bicarbonat de sodiu şi sare.


- se dauga untul topit, apă, suc de lamaie, esenta vanilie . Cu telul , se amestecă toate ingredientele până cand compozitia este omogena


-se toarna intr-o tava ( diametrul 26 cm )unsa cu unt/ulei si tapetata cu faina din belsug


-se coace la 170 grade pana trece testul scobitorii.


GLAZURA:


-intr-un ibric se incalzeste frisca lichida impreuna cu untul (atentie sa nu fiarba!)se adauga ciocolata maruntita se ameste ca pana se topeste complet.


-se lasa la racit dupa care se mixeaza bine pana se intareste si devine spuma


-cu o spatula sau un cutit se intinde uniform peste blatul racit.


-se rade ciocolata deasupra .


http://www.joyofbaking.com/ChocolateCake.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate Cake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

ella49 1

21.11.2011, 15:26

Aurelia 07_07 1

24.02.2012, 11:31

harnicuta

- TABITA - 1

01.11.2013, 20:23

Minunat tort

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Clatite cu ricotta si ton
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

la 15:40

Bulion

de Lau 9

la 13:00

RETETA RECOMANDATA
Chocolate Cake