Chocolate Crinkles

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 24 Dec 2015 | 980 vizualizari

 

Delicioase! Sunt pentru Mos Craciun, alaturi de paharul cu lapte!
Laurici drag, multumesc pentru inspiratie!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr ciocolata neagra (Heidi am folosit eu)
  • 60 gr unt
  • 2 oua
  • 80 gr zahar
  • 200 gr faina
  • un plic praf de copt
  • optional: esente de rom
  • zahar tos si zahar pudra pentru tavalit fursecurile
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate Crinkles:

Intr-o craticiora, la foc potrivit, punem untul si ciocolata, amestecand continuu.


Mixam ouale impreuna cu zaharul pana ce obtinem o spuma cremoasa.


Adaugam ciocolata (la temperatura camerei) si amestecam pentru incorporarea completa.


Adaugam faina impreuna cu praful de copt si esentele.


Omogenizam compozitia si o pastram la rece pentru cateva ore, timp in care se va intari suficient cat sa modelam bilute potrivit de mari.



Bilutele le trecem prin zahar tos, apoi prin zahar pudra si le asezam pe tava tapetata cu hartie de copt.


Le coacem la 160 de grade pentru 10 minute aproximativ.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

Trebuie atentie la manevrarea fursecurillor, dupa coacere. Sunt foarte fragede si se sfarama usor. Dupa racire, vor fi crocante la exterior si pufoase in interior.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate Crinkles" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

simona72 1

25.12.2015, 13:18

Foarte bune!

Camelya 1

25.12.2015, 16:51

Cu siguranta sunt absolut delicioase!

Rocsi 1

26.12.2015, 14:06

De cand tot spun ca le fac si eu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de biscuiti fara coacere