Cina cu branza fondue

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2014 | 3037 vizualizari

 

Daca a facut toata lumea, am incercat si eu. A fost bun dar, sincer, nu m-a dat pe spate! :))))

 

INGREDIENTE

  • branza fondue de la Delaco in vas ceramic
  • 2 cartofi
  • 150g pastrama piept de pui
  • 1 ardei capia
  • 1 mar
  • 2 minibaghete cu susan
  • 200g rosii cherry
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cina cu branza fondue:

Cartofii se curata, se taie bucati si se prajesc in baie de ulei.


Se scot pe hartie absorbanta.


Baghetele se taie rondele si se pun intr-o tava in cuptor sa se rumeneasca putin.


O data cu bagheta se pune in cuptor si branza pentru 20-25 minute.


Rosiile se spala si se sterg.


Marul se taie bucati si se curata de cotor.


Ardeiul se curata si se taie bucati potrivite.


Pastrama se taie patrate mai mari.


Trebuie lucrat repede ca toate trebuie sa fie gata o data.


Se pun toatele la indemana si scoatem branza din cuptor.


Se infig in tepuse cate o bucara (ori doua) din cele pregatite, se "tavalesc" prim branza si se mananca.


daca nu aveti tepuse se poate folosi si bete de frigarui sau furculita.


Se mananca cat este branza fierbinte.


Nu se poate reincalzi, deci trebuie mancata toata o data.


Cel mai bun mi s-a parut cu mar.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte ingrediente, dupa placerea fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cina cu branza fondue" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (54)

MotanLaOale 1

09.02.2014, 09:47

laura_n 1

10.02.2014, 18:07

nu stiu ce gust are branza asta, dar combinatia este grozava! cand punem de-o intalneala, sper sa aduc o branza din asta de la mama ei ))

MotanLaOale 1

10.02.2014, 18:36

Neaparat cu mar si struguri. Este minunata cu fructe!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu pesto