Cina cu branza fondue

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2014 | 5185 vizualizari

 

Daca a facut toata lumea, am incercat si eu. A fost bun dar, sincer, nu m-a dat pe spate! :))))

 

INGREDIENTE

  • branza fondue de la Delaco in vas ceramic
  • 2 cartofi
  • 150g pastrama piept de pui
  • 1 ardei capia
  • 1 mar
  • 2 minibaghete cu susan
  • 200g rosii cherry
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cina cu branza fondue:

Cartofii se curata, se taie bucati si se prajesc in baie de ulei.

Se scot pe hartie absorbanta.

Baghetele se taie rondele si se pun intr-o tava in cuptor sa se rumeneasca putin.

O data cu bagheta se pune in cuptor si branza pentru 20-25 minute.

Rosiile se spala si se sterg.

Marul se taie bucati si se curata de cotor.

Ardeiul se curata si se taie bucati potrivite.

Pastrama se taie patrate mai mari.

Trebuie lucrat repede ca toate trebuie sa fie gata o data.

Se pun toatele la indemana si scoatem branza din cuptor.

Se infig in tepuse cate o bucara (ori doua) din cele pregatite, se "tavalesc" prim branza si se mananca.

daca nu aveti tepuse se poate folosi si bete de frigarui sau furculita.

Se mananca cat este branza fierbinte.

Nu se poate reincalzi, deci trebuie mancata toata o data.

Cel mai bun mi s-a parut cu mar.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte ingrediente, dupa placerea fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cina cu branza fondue" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (54)

MotanLaOale 1

09.02.2014, 09:47

laura_n 1

10.02.2014, 18:07

nu stiu ce gust are branza asta, dar combinatia este grozava! cand punem de-o intalneala, sper sa aduc o branza din asta de la mama ei ))

MotanLaOale 1

10.02.2014, 18:36

Neaparat cu mar si struguri. Este minunata cu fructe!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava cu nuca

de RODIMUR 8

ieri la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 1

pe 25.09 la 21:18

Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

de oanapl 7

pe 24.09 la 21:03

Reteta de placinta floare cu branza, usturoi si ardei gras rosu

de oanapl 7

pe 24.09 la 15:45

Reteta de briose cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 7

pe 21.09 la 23:18

TOP
utilizatori

oanapl

4482 puncte

Rocsi

2150 puncte

 Merisor

1400 puncte

dantes

1204 puncte

Rahela Velicu

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane