Cina cu branza fondue

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2014 | 3866 vizualizari

 

Daca a facut toata lumea, am incercat si eu. A fost bun dar, sincer, nu m-a dat pe spate! :))))

 

INGREDIENTE

  • branza fondue de la Delaco in vas ceramic
  • 2 cartofi
  • 150g pastrama piept de pui
  • 1 ardei capia
  • 1 mar
  • 2 minibaghete cu susan
  • 200g rosii cherry
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cina cu branza fondue:

Cartofii se curata, se taie bucati si se prajesc in baie de ulei.


Se scot pe hartie absorbanta.


Baghetele se taie rondele si se pun intr-o tava in cuptor sa se rumeneasca putin.


O data cu bagheta se pune in cuptor si branza pentru 20-25 minute.


Rosiile se spala si se sterg.


Marul se taie bucati si se curata de cotor.


Ardeiul se curata si se taie bucati potrivite.


Pastrama se taie patrate mai mari.


Trebuie lucrat repede ca toate trebuie sa fie gata o data.


Se pun toatele la indemana si scoatem branza din cuptor.


Se infig in tepuse cate o bucara (ori doua) din cele pregatite, se "tavalesc" prim branza si se mananca.


daca nu aveti tepuse se poate folosi si bete de frigarui sau furculita.


Se mananca cat este branza fierbinte.


Nu se poate reincalzi, deci trebuie mancata toata o data.


Cel mai bun mi s-a parut cu mar.


Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte ingrediente, dupa placerea fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cina cu branza fondue" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (54)

MotanLaOale 1

09.02.2014, 09:47

laura_n 1

10.02.2014, 18:07

nu stiu ce gust are branza asta, dar combinatia este grozava! cand punem de-o intalneala, sper sa aduc o branza din asta de la mama ei ))

MotanLaOale 1

10.02.2014, 18:36

Neaparat cu mar si struguri. Este minunata cu fructe!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de dovlecei cu taitei lati
  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

RETETA RECOMANDATA
Melcisori aperitiv cu carne tocata