Cinnamon Rolls

de miremirc in Dulciuri, 23 Feb 2012 | 1593 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat :
  • 500 g faina
  • 20 g drojdie proaspata
  • 60 g zahar
  • 1 lgt miere
  • 60 unt topit si racit
  • 250 ml lapte caldut
  • 1 ou
  • 1 lgt esenta de vanilie
  • un praf de sare
  • Umplutura :
  • 150 unt moale
  • 100 g zahar
  • 1 lgt scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cinnamon Rolls:

Aluat :


Pregatim maiaua : drojdia o frecam cu o lg de zahar, putin lapte caldut; lasam sa creasca 10 minute. Intr-un castron cernem faina, adaugam praful de sare, zaharul, untul topi si racit, esenta de vanilie, oul, mierea si maia-ua . Framantam pana se dezlipeste aluatul de pe maini si lasam la dospit 1 ora. Dupa 1 ora de dospit, aluatul s-a dublat .


Pentru umplutura : amestecam ingredientele.


Intindem aluatul cu ajutorul sucitorului si pe el intindem umplutura.


Rulam aluatul pe lungime si apoi, cu ajutorul unui fir de ata taiem rolurile astfel : trecem firul de ata sub rol, cam la 2 cm , apoi tragem in sens opus firele,ca si cum am face un nod. Asezam rolurile intr-o tava unsa cu putin ulei si hartie pentru copt si le lasam mai 20 de minute .


Dam la cuptorul preaincalzit pentru 15 minute sau pana cand vedeti ca se rumenesc putin .


Cinnamon rolls sunt excelente atat calde cat si reci. Le puteti servi langa o ceasca de cafea, sau cappucino, ciocolata calda sau ceai. Super pufoase.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cinnamon Rolls" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mamaieelena 1

24.02.2012, 12:44

alba_zori 1

24.02.2012, 16:44

mena29 1

25.02.2012, 22:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Cinnamon rolls/ Rulouri cu scortisoara