Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Bune rau... si atat! Scuzati pozele, nu sunt prea reusite
Am spalat bine ciocanele de cu seara, am pus peste ele: sarea, piperul, vegeta, boiaua, usturoiul pisat, sucul de la lamaie si uleiul. Le-am amestecat bine si le-am lasat la marinat pana a doua zi. Apoi le-am scos, le-am asezat in tigaia Dry Cooker. Baitul l-am strecurat si l-am pus peste pulpe si le-am pus la prajit. Le intoarcem pe toate partile sa se rumenrasca bine.
Sunt foarte gustoase si le puteti asocia cu ce garnitura doriti. Sa va fie de folos.
1
Langa ciocanele puteti pune garniturile dorite: mazare, piure, cartofi natur, cartofi taranesti, orez, varza calita, fasole verde, cartofi prajiti.
2
Eu am ales cartofii taranesti fiindca se pot servi si reci
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult