Ciocanele in sos de mustar

de noiinbucatarie in Pui, 6 Apr 2016 | 6570 vizualizari

 

Cele mai fragede si aromate ciocanele. Imi pare rau ca nu am facut mai demult :)  Reteta o gasiti si aici http://noiinbucatarie.ro/ciocanele-in-sos-de-mustar/

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele
  • 2 linguri de mustar +2 linguri de apa
  • ardei boia
  • piper, sare
  • cimbru
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele in sos de mustar:

Se amesteca mustarul cu apa si apoi adaugam ardeiul boia( eu am folosit dulce), piper si sare. Ardei boia am pus cam o jumatate de lingurita.


Am dat ciocanelele prin amestecul de mustar cu condimente si am dat la cuptor pentru 50 de minute.


Dupa primele 20 -25 de minute, am intors ciocanele de pe o parte pe cealalta.


Cand sunt gata, presaram cimbru.


Se pot servi cu diverse garnituri sau cu salate. Ies foarte fragede si aromate.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot servi si cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele in sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

noiinbucatarie 1

06.04.2016, 21:34

Pastram pana cand se termina postul sau repetam reteta

mirela0911 1

12.04.2016, 20:40

Cred ca-s delicioase!

noiinbucatarie 1

12.04.2016, 21:18

Sunt, sunt!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pipote si inimi