Ciocolata de casa

de cristina1985 in Dulciuri, 23 Noi 2014 | 1248 vizualizari

 

Eu am facut jumatate de cantitate pentru ca la mine nu se mananca mai mult.

 

INGREDIENTE

  • 500 g lapte praf
  • 250 g zahar
  • 150 ml apa
  • 1 pachet unt
  • 2 pliculete zahar vanilinat
  • 2 lg cacao sau roscove
  • 50 g alune
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa:

Se fierbe apa cu zaharul si zaharul vanilinat.In momentul in care zaharul s-a topit se mai lasa la fiert 7 minute,la foc domol.Va iesi un sirop.Se adauga untul.


Alunele se prajesc putin pe o plita sau la cuptor.


Peste sirop se adauga lapte praf, cacao si alunele. La inceput ciocolata de casa va fi mai moale, Acum este mometul sa puneti lapte praf mai mult daca o vreti mai tare.


Cu cat se raceste va deveni mai tare.Se pune intr-un vas cu suprafata intinsa (20/30 cm) si se tine la frigider.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

babi5 1

24.11.2014, 07:58

MotanLaOale 1

24.11.2014, 09:03

cristina1985 1

19.04.2016, 18:17

Ciocolata de casa este putin moale la inceput ,dar sa nu va speriati pentru ca se intareste, pe masura ce se raceste. Eu am facut de mai multe ori aceasta reteta si a doua oara am pus doar 150 g zahar si este mai buna
Mi se pare cea mai buna reteta de ciocolata de casa incercata, pentru ca se simte gustul laptelui praf.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa cu orez expandat