Ciocolata de casa

de ela in Dulciuri, 16 Dec 2014 | 2245 vizualizari

 

aveam o cutie de lapte praf pentru copii care trebuia folosita...ciocolata a iesit putin mai moale pentru ca laptele praf era foarte fin si nu a absorbit siropul decat foarte greu...gustul insa... a fost bun

 

INGREDIENTE

  • 500 gr lapte praf
  • 350 gr yahar
  • 250 gr unt
  • 50 gr cacao
  • 200 ml apa
  • 1fiola esenta de rom si inca o lingurita
  • nuca
  • stafide
  • goji
  • caju
  • 1lingurita esenta cafea,optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa:

Punem intr-o craticioara,la foc mic,apa cu yaharul si amestecam din cand in cand,pana se inroasa siropul,cam 15minute.Oprim focul si punem treptat bucati de unt,amestecand contiunuu pana se topeste untul.Punem esenta de rom dupa gust.


Cu vreo ora inainte,punem la inmuita stafidele in fiola de rom si goji in putina apa calda.Rupem caju,nuca sau ce vrem sa punem in ciocolata.


Amestecam laptele praf cu cacaoa,apoi turnam siropul si amestecam energic.Incorpram apoi stafidele si goji bine stoarse,nucile si omogeniyam.Punem esenta de cafea.Punem intr+o forma si dam la rece cateva ore.Taiem cu un cutit trecut prin apa rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

MOKUSKA 1

17.12.2014, 08:28

Valclaudia 1

17.12.2014, 20:18

ela 1

17.12.2014, 20:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa cu umplutura de bomboane Raffaello