Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
reteta o am de pe un site italian...foarte usor de realizat si foarte ieftin...dar de mare efect...
Se rupe ciocolata si se pune intr-o tigaie. Se adauga untul si se topesc impreuna la bainmarie, apoi se lasa sa se raceasca.
Biscuitii se zdrobesc foarte fin si se pun intr-un bol. Se adauga amestecul de ciocolata si unt, se amesteca totul foarte bine.
Din compozitie se formeaza bilute. La fiecare biluta punem cite o scobitoare.
Jumatate din bilute se dau prin fulgi de cocos iar cealalta jumatate de bilute se dau prin cacao.
Se dau la frigider pina in momentul servirii.
1
pentru decor se poate inlocui cacaua cu nesquiq sau orice altceva dupa preferinta.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult