Ciokkostek

de Andreea Caroline in Dulciuri, 11 Dec 2012 | 3459 vizualizari

 

reteta o am de pe un site italian...foarte usor de realizat si foarte ieftin...dar de mare efect...

 

INGREDIENTE

  • 200 gr biscuiti simpli
  • 150 gr unt
  • 200 gr ciocolata
  • fulgi de nuca de cocos( ptr decorat)
  • cacao(ptr decorat)
  • scobitori
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciokkostek:

Se rupe ciocolata si se pune intr-o tigaie. Se adauga untul si se topesc impreuna la bainmarie, apoi se lasa sa se raceasca.


Biscuitii se zdrobesc foarte fin si se pun intr-un bol. Se adauga amestecul de ciocolata si unt, se amesteca totul foarte bine.


Din compozitie se formeaza bilute. La fiecare biluta punem cite o scobitoare.


Jumatate din bilute se dau prin fulgi de cocos iar cealalta jumatate de bilute se dau prin cacao.


Se dau la frigider pina in momentul servirii.

 

TIPS-URI

1

pentru decor se poate inlocui cacaua cu nesquiq sau orice altceva dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciokkostek" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

business 1

12.12.2012, 20:35

bravo...

adry88 1

12.12.2012, 21:17

yammy!

Andreea Caroline 1

27.09.2013, 14:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Desert bombe de biscuiti