Ciolan afumat cu cartofi noi

de Bya Ralu in Porc, 20 Mai 2016 | 6012 vizualizari

 

Ultima data cand am pregatit ciolan afumat cu fasole, am taiat o bucata din el si azi am pregatit acest deliciu.

 

INGREDIENTE

  • 300-400 g Ciolan afumat
  • 1 kg cartofi noi mici
  • 1 ceapa mare alba
  • 1/2 legatura marar
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/ghimbir/chilli
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan afumat cu cartofi noi:

Bucata de ciolan afumat se taie bucati (dupa placul fiecaruia) si se pune intr=o craticioara cu apa la fiert pentru circa 40 minute.

Cand a trecut timpul mentinat scurgem de zeama bucatiile si le punem intr-o tigaie wok cu ulei de masline la prajit pentru cateva minute pe ambele parti, dupa care se scot pe o farfurie.

Cartofii se spala bine, se taie in jumatate si se pun la fiert cu apa si sare pentru circa 10 minute, se scurg bine si se pun in tigaia wok sa se rumeneasca putin.

Punem bucatiile de ciolan peste cartofii usor rumeniti (atentie nu trebuie sa fie foarte mult ulei in tigaie) si ceapa tocata marunt si turnam zeama in care am fiert ciolanul cat sa acopere, lasam la foc mic sa fiarba.

Cand zeama a scazut, punem condimentele si mararul tocat marunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Bya Ralu 1

23.05.2016, 20:13

sebirizescu 1

25.05.2016, 21:24

foarte bun

denisizina24 1

20.07.2016, 08:57

Pentru a da un plus de culoare si mai mult gust retetelor dumneavoastra, vizitati va rog, http://olx.ro/oferta/cartofi-movi-productie-2016-ID4szck.html

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Varză murată cu cârnați afumați