Ciolan afumat cu cartofi noi

de Bya Ralu in Porc, 20 Mai 2016 | 1465 vizualizari

 

Ultima data cand am pregatit ciolan afumat cu fasole, am taiat o bucata din el si azi am pregatit acest deliciu.

 

INGREDIENTE

  • 300-400 g Ciolan afumat
  • 1 kg cartofi noi mici
  • 1 ceapa mare alba
  • 1/2 legatura marar
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/ghimbir/chilli
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan afumat cu cartofi noi:

Bucata de ciolan afumat se taie bucati (dupa placul fiecaruia) si se pune intr=o craticioara cu apa la fiert pentru circa 40 minute.


Cand a trecut timpul mentinat scurgem de zeama bucatiile si le punem intr-o tigaie wok cu ulei de masline la prajit pentru cateva minute pe ambele parti, dupa care se scot pe o farfurie.


Cartofii se spala bine, se taie in jumatate si se pun la fiert cu apa si sare pentru circa 10 minute, se scurg bine si se pun in tigaia wok sa se rumeneasca putin.


Punem bucatiile de ciolan peste cartofii usor rumeniti (atentie nu trebuie sa fie foarte mult ulei in tigaie) si ceapa tocata marunt si turnam zeama in care am fiert ciolanul cat sa acopere, lasam la foc mic sa fiarba.


Cand zeama a scazut, punem condimentele si mararul tocat marunt.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Bya Ralu 1

23.05.2016, 20:13

sebirizescu 1

25.05.2016, 21:24

foarte bun

denisizina24 1

20.07.2016, 08:57

Pentru a da un plus de culoare si mai mult gust retetelor dumneavoastra, vizitati va rog, http://olx.ro/oferta/cartofi-movi-productie-2016-ID4szck.html

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu sos de smantana