Ciolan afumat la cuptor

de claudiaO in Porc, 5 Dec 2014 | 4829 vizualizari

 

Tot pentru Sf. Andrei am zis ca sa pregatesc , in loc de friptura la gratar, ca tot era frig afara, un ciolam afumat la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 3 ciolane afumate
  • catei de usturoi
  • feliute de carnat afumat
  • ulei-4-5 linguri
  • cimbru,piper
  • vin rosu dulce cca 250 ml
  • 2 frunze de dafin
Portii: 15
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan afumat la cuptor:

Ciolanele le-am spalat, apoi leam sters bine. Le-am impanat cu feliutele de carnat si usturoiul, apoi le-am uns cu ulei si le-am frecat bine cu cimbru si piper.


Le-am asezat intro tava mare unsa cu putin ulei.Am turnat vinul si am pus frunzele de dafin si leam acoperti bine cu folie de aluminiu. Le-am pus la cuptor la foc mic pt cca 2 ore jumate. Cam dupa vreo ora jumate am intors ciolanele pe partea cealalata. Dupa ce s-au scurs cele 2 ore jumate, am indepartat folia si am mai lasat vreo 10 -15 minute ca sa prinda culoare.


Invitatii au servit carnita de pe ciolane impreuna cu cartofi copti si muraturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

reisnaor_2006 1

05.12.2014, 20:56

delicios

Rocsi 1

05.12.2014, 22:59

Ce as vrea sa degust un coltisor!

Geanina87 1

19.12.2015, 21:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Terina de porc infasurata in bacon