Ciolan de porc cu legume

de Rahela Velicu in Porc, 14 Mar 2016 | 3227 vizualizari

 

Ciolan de porc dezosat cu multe legume la cuptor =  o mancare gustoasa! 

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan de porc dezosat
  • 4-5 cartofi
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • 1 morcov
  • 3-4 graunte de usturoi
  • 4-5 rosii cherry
  • 50 ml ulei
  • sare, piper
  • leustean
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan de porc cu legume:

Se dezoseaza ciolanul de porc mai intai. Se taie ceapa, ardeiul, morcovul se da pe razatoare.

Intr-o cratita punem ceapa, ardeiul, morcovul, rosiile cherry,cartofii taiati cuburi si usturoiul taiat marunt. Deasupra punem ciolanul si presaram condimentele. 

Punem uleiul, adaugam 1 cana de apa si dam la cuptor pentru 60-70 de minute. Din cand in cand intoarcem carnea sa se rumeneasca pe ambele parti.

Cand este gata adaugam leusteanul( eu am avut leustean congelat).

TIPS-URI

1

Daca puteti, inlocuiti leusteanul cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocana de gnocchi cu carne de porc