Ciolan proaspat de porc cu mazare verde, in vas ceramic Crock Pot

de mihaelar63 in Porc, 22 Noi 2021 | 2048 vizualizari

 

 Din prima zi cand am primit vasula cesta de ceramica Crock Pot, l-am si pus la treaba.  Am fost incantata cat de crocant mi-a iesit ciolanul de porc in exterior si cat de pufos este in interior !!! Ce sa mai vorbesc cat de frumos era rumenit !!!!

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg ciolan de porc proaspat
  • 500 gr mazare verde [ congelata ]
  • 2 cepe rosii
  • 2 rosii
  • 2 catei mari de usturoi
  • 1 lingurita cu varf pasta de ardei iute ungureasca
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
  • 1/2 lingurita piper negru macinat
  • sare
  • patrunjel verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan proaspat de porc cu mazare verde, in vas ceramic Crock Pot:

  1.  Ciolanul de porc, proaspat, bine spalat, se sareaza, apoi se pune in vasul ceramic Crock Pot.
  2.  Ceapa, rosiile si usturoiul se feliaza si se distribuie peste ciolan.
  3.  Ungeti ciolanul pe deasupra cu pasta iute de ardei.
  4. Presarati cimbru peste tot.
  5. Nu este nevoie de o alta grasime. Ciolanul de porc va elibera suficienta.
  6.  Turnati in vas o cana cu apa si puneti capac.
  7. Se pune totul la cuptor pentru o ora la 200 grade Celsius.
  8. Dupa o ora se adauga mazarea verde decongelata la temperatura camerei .
  9. Se pune capacul si se mai lasa cam 15-20 minute.
  10. Daca este necesar completati cu putina apa.
  11. La sfarsit se condimenteaza cu piper negru macinat proaspat.
  12. La servire, presarati patrunjel verde tocat pentru o nota de prospetime.
  13. Preparatul se serveste cald.
  14.  Pofta mare !!!!

TIPS-URI

1

La servire, presarati patrunjel verde tocat pentru o nota de prospetime.

2

Preparatul se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan proaspat de porc cu mazare verde, in vas ceramic Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu carne de porc