Ciorba acra cu galbiori

de mihaelar63 in Ciorbe, 11 Ian 2013 | 4476 vizualizari

 

Softul Bucatarasului mi-a aruncat in seara aceasta in fata dintre retetele salvate la favorite ,, Ciorba cu usturoi '' de la Sidy care continea si galbiori . Imediat un clopotel [ ruginit:)] din memoria mea imi aminteste ca si eu am congelat ceva galbiori .M-am apucat de treaba si a iesit urmatoarea ciorbita . Multumesc Sidy . Multumesc Bucataras. Am fost salvati de a manca o anosta ciorba de varza programata :))).

 

INGREDIENTE

  • 500 gr galbiori [ congelati]
  • 200 gr jambon de Serrano
  • 200 gr gogosari marinati
  • 1 ceapa mare
  • 1maciulie usturoi
  • 5 cm soric de porc afumat
  • 50 gr ulei
  • 2 linguri orez
  • +
  • 200 gr smanatana
  • 1 lingura mustar iute
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • patrunjelverde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra cu galbiori:

Curatati ceapa si usturoiul , le tocati si le caliti usor in ulei .


Adaugati 2 l apa , galbiorii , jambonul taiat cubulete , soricul fasii si gogosarul marinat julien ,orez si sare .


Dupa 20 min se amesteca separat oul , smantana si mustarul , se adauga treptat 200 ml zeama calduta adica ,, se desface '' si se adauga peste ciorba la foc mic [ astfel nu vor aparea cocoloase ] .


Serviti ciorba asezonata cu piper si patrunjel verde .

 

TIPS-URI

1

Se prepara rapid .

2

Daca doriti mai acrisoara adugati putina zeama de la gogosarii marinati .

3

Este mai gustoasa dupa cateva ore cand gusturile s-au intrepatruns [ daca are timp ].

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra cu galbiori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Sim0na 1

12.01.2013, 12:15

arata delicios

delia64 1

12.01.2013, 23:18

reisnaor_2006 1

20.11.2014, 22:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă falsă de burtă - rețetă de post