Ciorba acra cu galbiori

de mihaelar63 in Ciorbe, 11 Ian 2013 | 5248 vizualizari

 

Softul Bucatarasului mi-a aruncat in seara aceasta in fata dintre retetele salvate la favorite ,, Ciorba cu usturoi '' de la Sidy care continea si galbiori . Imediat un clopotel [ ruginit:)] din memoria mea imi aminteste ca si eu am congelat ceva galbiori .M-am apucat de treaba si a iesit urmatoarea ciorbita . Multumesc Sidy . Multumesc Bucataras. Am fost salvati de a manca o anosta ciorba de varza programata :))).

 

INGREDIENTE

  • 500 gr galbiori [ congelati]
  • 200 gr jambon de Serrano
  • 200 gr gogosari marinati
  • 1 ceapa mare
  • 1maciulie usturoi
  • 5 cm soric de porc afumat
  • 50 gr ulei
  • 2 linguri orez
  • +
  • 200 gr smanatana
  • 1 lingura mustar iute
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • patrunjelverde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra cu galbiori:

Curatati ceapa si usturoiul , le tocati si le caliti usor in ulei .


Adaugati 2 l apa , galbiorii , jambonul taiat cubulete , soricul fasii si gogosarul marinat julien ,orez si sare .


Dupa 20 min se amesteca separat oul , smantana si mustarul , se adauga treptat 200 ml zeama calduta adica ,, se desface '' si se adauga peste ciorba la foc mic [ astfel nu vor aparea cocoloase ] .


Serviti ciorba asezonata cu piper si patrunjel verde .

 

TIPS-URI

1

Se prepara rapid .

2

Daca doriti mai acrisoara adugati putina zeama de la gogosarii marinati .

3

Este mai gustoasa dupa cateva ore cand gusturile s-au intrepatruns [ daca are timp ].

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra cu galbiori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Sim0na 1

12.01.2013, 12:15

arata delicios

delia64 1

12.01.2013, 23:18

reisnaor_2006 1

20.11.2014, 22:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă falsă de burtă - rețetă de post