Ciorba acra cu leurda si smantana

de mihaelar63 in Ciorbe, 4 Mai 2014 | 5272 vizualizari

 

Fiind o reteta ,, veche'' o prezint in farfuriea ramasa de la bunica Irina :X

 

INGREDIENTE

  • 1 os de vacuta
  • 2 legaturi leurda verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 ardei [ rosu+ verde]
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 3 linguri orez
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingurita piper boabe
  • sare
  • 1 ou
  • 200 gr smantana
  • 1 lingura otet de pe ardei iute
  • 1 lingura otet de pe tarhon
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra cu leurda si smantana:

  1. Osul se opareste cu apa clocotita
  2. Se curata si se spala legumele .
  3. Se pune osul la fiert cu morcovul  taiat cubulete .Sarati .
  4. Cand morcovul este fiert se adauga ardeiul si cartoful tot cubulete taiate .
  5. Imediat dupa asta se pune orezul ,piperul si foaia de dafin .
  6.  Se drege ciorba cu oul amestecat cu smantana si zeama calda din supa .
  7. Se acreste cu otet de pe tarhon si ardei ute .
  8. La sfarsit se aduga leurda  si ceapa spalate si taiate marunt .
  9. Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Nu este nevoie de piper , ciorba este picanta de la otetul de pe ardeiul iute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra cu leurda si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

babi5 1

05.05.2014, 15:31

yamiiiiiiii!! ce-mi place

laura_n 1

05.05.2014, 19:08

mi-ai facut pofta!

marcela1979 1

06.05.2014, 06:49

super buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de conopida