Ciorba acra cu leurda si smantana

de mihaelar63 in Ciorbe, 4 Mai 2014 | 2378 vizualizari

 

Fiind o reteta ,, veche'' o prezint in farfuriea ramasa de la bunica Irina :X

 

INGREDIENTE

  • 1 os de vacuta
  • 2 legaturi leurda verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 ardei [ rosu+ verde]
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 3 linguri orez
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingurita piper boabe
  • sare
  • 1 ou
  • 200 gr smantana
  • 1 lingura otet de pe ardei iute
  • 1 lingura otet de pe tarhon
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra cu leurda si smantana:


  1. Osul se opareste cu apa clocotita

  2. Se curata si se spala legumele .

  3. Se pune osul la fiert cu morcovul taiat cubulete .Sarati .

  4. Cand morcovul este fiert se adauga ardeiul si cartoful tot cubulete taiate .

  5. Imediat dupa asta se pune orezul ,piperul si foaia de dafin .

  6. Se drege ciorba cu oul amestecat cu smantana si zeama calda din supa .

  7. Se acreste cu otet de pe tarhon si ardei ute .

  8. La sfarsit se aduga leurda si ceapa spalate si taiate marunt .

  9. Pofta buna !!!


 

TIPS-URI

1

Nu este nevoie de piper , ciorba este picanta de la otetul de pe ardeiul iute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra cu leurda si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

babi5 1

05.05.2014, 15:31

yamiiiiiiii!! ce-mi place

laura_n 1

05.05.2014, 19:08

mi-ai facut pofta!

marcela1979 1

06.05.2014, 06:49

super buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana (varianta mea rapida)