Ciorba acra cu leurda si smantana

de mihaelar63 in Ciorbe, 4 Mai 2014 | 1464 vizualizari

 

Fiind o reteta ,, veche'' o prezint in farfuriea ramasa de la bunica Irina :X

 

INGREDIENTE

  • 1 os de vacuta
  • 2 legaturi leurda verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 ardei [ rosu+ verde]
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 3 linguri orez
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingurita piper boabe
  • sare
  • 1 ou
  • 200 gr smantana
  • 1 lingura otet de pe ardei iute
  • 1 lingura otet de pe tarhon
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra cu leurda si smantana:


  1. Osul se opareste cu apa clocotita

  2. Se curata si se spala legumele .

  3. Se pune osul la fiert cu morcovul taiat cubulete .Sarati .

  4. Cand morcovul este fiert se adauga ardeiul si cartoful tot cubulete taiate .

  5. Imediat dupa asta se pune orezul ,piperul si foaia de dafin .

  6. Se drege ciorba cu oul amestecat cu smantana si zeama calda din supa .

  7. Se acreste cu otet de pe tarhon si ardei ute .

  8. La sfarsit se aduga leurda si ceapa spalate si taiate marunt .

  9. Pofta buna !!!


 

TIPS-URI

1

Nu este nevoie de piper , ciorba este picanta de la otetul de pe ardeiul iute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra cu leurda si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

babi5 1

05.05.2014, 15:31

yamiiiiiiii!! ce-mi place

laura_n 1

05.05.2014, 19:08

mi-ai facut pofta!

marcela1979 1

06.05.2014, 06:49

super buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana