Ciorba acra de vara

de ralu_ca in Ciorbe, 23 Iun 2013 | 11967 vizualizari

 

pe caldurile astea, o astfel de ciorba rece este perfecta

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 3 rosii mari
  • 4 cepe
  • 10 cartofi noi
  • 2 "maini" fasole verde
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • delikat
  • bulion
  • 1 lingura orez
  • sare (daca e cazul)
  • zarzare pentru acrit ciorba
  • putin ulei
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra de vara:

Intr-o cratita incingem uleiul in care adaugam ceapa taiata marunt, morcovul ( eu l-am taiat rondele ) calim cateva secunde, apoi punem rosiile taiate marunt, ardeiul. Punem apa, lasam sa fiarba, adaugam si orezul, fasolea, delikatul, bulionul. Intre timp intr-o craticioara fiebem apa cu zarzarele, apoi le dam prin strecuratoare si sucul il amestecam in ciorba. La final, cand totul e fiert se adauga si dovlecelul taiat bucati ( acesta se fierbe foarte repede ). Daca e cazul, mai adaugati putina sare si dupa ce stingem focul presaram mararul tocat.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

servita rece e foarte buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra de vara" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de curcan cu sos de gutui
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

ieri la 19:24

Gogosari in sos de mustar

ieri la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu pastai