Ciorba cruda

de Doinavar in Ciorbe, 16 Feb 2013 | 3030 vizualizari

 

Este foarte sanatoasa pentru detoxifiere sau regim si foarte gustoasa. Am facut-o pentru sotul meu, cand era internat in spital dupa o operatie grea. Doar cateva ciorbe i-am facut si l-am vindecat. Glumesc acum, dar i-a placut tare mult.

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 2 cepe vechi
  • 1 patrunjel
  • 1 felie de telina
  • 1 lamaie (optional)
  • 1-1,5 l bors
  • 100 ml lapte
  • 1 galbenus
  • 1-2 rosii
  • 1-2 linguri smantana
  • 1 legatura leustean si patrunjel
  • 1-2 lingurite ulei de masline (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cruda:

Se curata legumele si se dau prin storcatorul de suc. Rosia se mixeaza impreuna cu 1 ceapa, iar o bucatica de rosie si cealalta ceapa se toaca foarte fin.
In supiera se amesteca cu un tel mic sub forma de para galbenusul, smantana, se adauga rosia si ceapa tocate fin, borsul, putina zeama de lamaie, laptele si sucul de la legumele crude, optional uleiul de masline.

Pulpa de legume se poate folosi la un sos crud mixata cu smantana, iaurt, sos bechamel.
Asezonati ciorba cu verdeata tocata si garnisiti cu frunzulite intregi.
Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cruda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

16.02.2013, 16:47

Doinavar 1

16.02.2013, 17:51

Va multumesc.
Ai dreptate, Sidy, dar am avut si am parte de multa dragoste.

Rocsi 1

16.02.2013, 20:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec