Ciorba de burta

de LadyCrs in Ciorbe, 26 Sep 2012 | 4593 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,4 kg burta vita prefiarta
  • 500 g smantana
  • 6 galbenusuri
  • un morcov
  • o ceapa
  • o lingurita otet
  • piper alb, sare
  • 6 litri apa
  • o capatana usturoi
  • otet dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta:

Se pune burta la fiert impreuna cu morocovul si ceapa intregi. In oala sub presiune se fierbe cca 40 de minute. Se scoate burta, se taie cubulete sau fasii, se strecoara zeama si se pune la foc mic si se readauga cubuletele de burta.


Separat se amesteca galbenusurile cu smantana, o lingurita de sare, lingurita de otet si piperul pana cand devine cremoasa si se adauga in zeama, turnand putin cate putin si amestecand pentru a nu se taia. Se mai lasa la fiert doua, trei clocote.


Se serveste fierbinte cu mujdei,smantana si ciusca. Pofta buna!

TIPS-URI

1

pentru a avea o "fata" prezentabila se caleste un morcov dat prin razatoarea mica in putin ulei, care se va strecura si se adauga peste ciorba fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Merisor 1

26.09.2012, 21:25

buna ciorba ai facut!

lilik 1

27.09.2012, 00:15

tare gustoasa

dantes 1

29.09.2012, 11:24

Imi place ciorba de burta dar am impresia ca este cam multa smantana si oua

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

10004 puncte

oanapl

7402 puncte

mihaelar63

6978 puncte

Rocsi

3878 puncte

Panacris

3449 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec cu branza de vaci si merisoare
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta