Ciorba de curcan cu taitei de casa

de ianculubita in Ciorbe, 31 Mai 2011 | 16513 vizualizari

 

Am auzit pe la diversi specialisti,ca pe primul loc in calitatile nutritive si cea mai sanatoasa este carnea de curcan;dupa cum a-ti observat,m-am conformat si am trecut pe carne de curcan,asta pana apare o alta informatie,c-asa-i la noi.

 

INGREDIENTE

  • carne de curcan(eu am avut un tacam)
  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1telina mica
  • 1cutie de rosii
  • 1ardei iute
  • 2oua
  • 1cana de faina
  • sare
  • 1l de bors
  • 1leg.de patrunjel
  • 1leg.de leustean
  • 2cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan cu taitei de casa:

Carnea portionata,spalata,o dau in cateva clocote dupa care o spal si oala bineinteles si o pun din nou la fiert in apa calda;pentru ca fierbe foarte repede,pun si zarzavatul curatat,spalat, taiat sau dat pe razatoare,cartofii taiati in sferturi;dupa ce incepe sa clocoteasca adaug si rosiile zdrobite cu furculita(daca nu sunt taiate) si un varf de lingurita de zahar;las sa fiarba incet,acoperit 20-30min;


in acest timp,fac taiteiii dintr-un ou batut cu putina sare si faina;fac foaie subtire,o rulez si o tai;dupa ce legumele si carnea sunt fierte,adaug borsul fiert in alt vas,condimentez dupa gust,verdeata taiata marunt,cand clocoteste pun taieteiii,cand acestia s-au ridicat la suprafata(semn ca sunt fierti)opresc focul si rastorn oul ramas batut bine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

RuxyRux 1

01.06.2011, 17:28

Arata excelent

Dya Daniela Andrei 1

01.06.2011, 20:51

deyutzky 1

06.06.2011, 18:46

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Snickers
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare