Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Am auzit pe la diversi specialisti,ca pe primul loc in calitatile nutritive si cea mai sanatoasa este carnea de curcan;dupa cum a-ti observat,m-am conformat si am trecut pe carne de curcan,asta pana apare o alta informatie,c-asa-i la noi.
Carnea portionata,spalata,o dau in cateva clocote dupa care o spal si oala bineinteles si o pun din nou la fiert in apa calda;pentru ca fierbe foarte repede,pun si zarzavatul curatat,spalat, taiat sau dat pe razatoare,cartofii taiati in sferturi;dupa ce incepe sa clocoteasca adaug si rosiile zdrobite cu furculita(daca nu sunt taiate) si un varf de lingurita de zahar;las sa fiarba incet,acoperit 20-30min;
in acest timp,fac taiteiii dintr-un ou batut cu putina sare si faina;fac foaie subtire,o rulez si o tai;dupa ce legumele si carnea sunt fierte,adaug borsul fiert in alt vas,condimentez dupa gust,verdeata taiata marunt,cand clocoteste pun taieteiii,cand acestia s-au ridicat la suprafata(semn ca sunt fierti)opresc focul si rastorn oul ramas batut bine.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult