Ciorba cu carne de porc si legume

de Bucataras Medi in Ciorbe, 28 Iul 2010 | 10656 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 g carne de porc cu os
  • 1 ceapa
  • 2-3 morcovi
  • 3-4 caftofi
  • 3-4 rosii
  • 1-2 ardei grasi
  • o mana fasole verde
  • 1 l bors
  • 1 legatura leustean
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de porc si legume:

Carnea se spala , se portioneaza si se pune la fiert in apa rece in care am pus si un strop de sare.Se spumeaza si se lasa la fiet.Cand carnea este pe jumatate fiarta adaugam ceapa taiata marunt,morcovul dat prin razatoare,ardeiul gras taiat cubulete si fasolea verde rupta in 2-3 bucati.Lasam sa fiarba 10-15 min .dupa care adaugam cartofii taiati cubulete si mai apoi rosiile curatate de coaja si date prin razatoare.La final adaugam borsul si leusteanul taiat marunt.Lasam sa mai dea in cateva clocote ,potrivim de sare si apoi putem servi.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de porc si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

diana_k 1

02.08.2010, 15:23

Medi, Medi..ce portie ? eu vreau toata oala...

Bucataras Medi 1

03.08.2010, 22:17

Gata Diana,s-a facut trimit oala cu ciorba catre tine...................

Krystyan Trendy 1

07.05.2014, 13:01

foarte buna ciorbica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu ciolan afumat si tarhon