Ciorba dietetica cu pui,sparanghel si broccoli

de Valclaudia in Ciorbe, 1 Iun 2015 | 3598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 tije de sparanghel alb
  • 1 broccoli
  • 2 pulpe superioare de pui (dezosate)
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1,5l apa plata
  • cca 10 cm praz (partea verde)
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba dietetica cu pui,sparanghel si broccoli:

Curatam si spalam legumele.

Pulpele de pui le curatam de piele, le spalam si le taiem bucatele.

Sparanghelul il curatam de partea lemnoasa, il spalam si il taiem bucatele.

Punem lingurita de ulei de masline in oala, adaugam bucatile de carne, bucatile de sparanghel, prazul taiat si le lasam sa se gateasca la foc mic cca 5 minute.

Adaugam buchetelele de broccoli si mai sotam legumele si carnea inca 5 minute.

Adaugam sare si piper dupa gust, apoi apa plata si lasam sa fiarba ciorba pana patrunde furculita usor in carne.

Oprim focul,presaram patrunjel verde tocat, acoperim oala, lasam sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba dietetica cu pui,sparanghel si broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta