Ciorba dietetica cu pui,sparanghel si broccoli

de Valclaudia in Ciorbe, 1 Iun 2015 | 3651 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 tije de sparanghel alb
  • 1 broccoli
  • 2 pulpe superioare de pui (dezosate)
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1,5l apa plata
  • cca 10 cm praz (partea verde)
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba dietetica cu pui,sparanghel si broccoli:

Curatam si spalam legumele.

Pulpele de pui le curatam de piele, le spalam si le taiem bucatele.

Sparanghelul il curatam de partea lemnoasa, il spalam si il taiem bucatele.

Punem lingurita de ulei de masline in oala, adaugam bucatile de carne, bucatile de sparanghel, prazul taiat si le lasam sa se gateasca la foc mic cca 5 minute.

Adaugam buchetelele de broccoli si mai sotam legumele si carnea inca 5 minute.

Adaugam sare si piper dupa gust, apoi apa plata si lasam sa fiarba ciorba pana patrunde furculita usor in carne.

Oprim focul,presaram patrunjel verde tocat, acoperim oala, lasam sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba dietetica cu pui,sparanghel si broccoli" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba bistriteana