Ciorba dietetica cu pui,sparanghel si broccoli

de Valclaudia in Ciorbe, 1 Iun 2015 | 1137 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 tije de sparanghel alb
  • 1 broccoli
  • 2 pulpe superioare de pui (dezosate)
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1,5l apa plata
  • cca 10 cm praz (partea verde)
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba dietetica cu pui,sparanghel si broccoli:

Curatam si spalam legumele.


Pulpele de pui le curatam de piele, le spalam si le taiem bucatele.


Sparanghelul il curatam de partea lemnoasa, il spalam si il taiem bucatele.


Punem lingurita de ulei de masline in oala, adaugam bucatile de carne, bucatile de sparanghel, prazul taiat si le lasam sa se gateasca la foc mic cca 5 minute.


Adaugam buchetelele de broccoli si mai sotam legumele si carnea inca 5 minute.


Adaugam sare si piper dupa gust, apoi apa plata si lasam sa fiarba ciorba pana patrunde furculita usor in carne.


Oprim focul,presaram patrunjel verde tocat, acoperim oala, lasam sa se intrepatrunda aromele si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba dietetica cu pui,sparanghel si broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Bya Ralu 1

01.06.2015, 18:45

buna ciorbita

Gherca Daniela 1

01.06.2015, 20:03

buna

Gicuta69 1

02.06.2015, 07:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana