Se spala toate legumele, se toaca marunt, iar cartofii cuburi potrivite. Intr-o oala de 3 litri am pus uleiul si morcovul, telina, pastarnacul, ceapa la calit, dupa ce s-au inmuiat am pus si ardeii si rosiile si cartofii. Am completat cu apa si am lasat sa fiarba. Cand sunt aproape fierte am pus si verdeturile (loboda, leustean, patrunjel). Am lasat sa fiarba un pic si am pus si un pic de bors magic, sare delicat dupa gust. Se serveste cu smantanica.
Cantitatile le puteti modifica in functie decat de deasa dorita sa va iasa.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro