Ciorba cu legume si cus cus

de Angelina_Elena in Ciorbe, 11 Aug 2013 | 10430 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 l apa
  • 3 bucati tacamuri de pui
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 ceasca cus cus
  • patrunjel proaspat
  • leustean proaspat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu legume si cus cus:

Am spalat, curatat si taiat marunt legumele.

Intr-o oala am pus uleiul la incins, am adaugat ceapa si am last-o sa se caleasca 3-4 minute.

Apoi am adaugat morcovii, cartofii si ardeiul.

Am acoperit cu un capac si am amestecat din cand in cand pana cand legumele sau calit unpic.

Apoi am adaugat tacamuri spalate in prealabil si le-am lasat sa se caleasca impreuna cu legumele.

Am adaugat apoi apa si am lasat sa fiarba la foc mic, pana cand legumele au fost aproape fierte.

Apoi am adaugat pasta de rosii, sare dupa gust, cus cus-ul, am mai lasat 5 minute, apoi oprim focul si adaugam leusteanul si patrunjelul tocate fin.

Servim cu smantana si ardei iute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu legume si cus cus" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu dovlecel si sfecla rosie acrita cu zeama de varza