Ciorba cu oase afumate

de ela in Ciorbe, 30 Dec 2011 | 13285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr oase garf afumate
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 2 ardei capia
  • 2 linguri orez
  • 1 conserva rosii bucati in bulion
  • 100 gr legume congelate amestec
  • 250 gr suc de rosii
  • 300 gr cartofi
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • leustean
  • marar
  • vegeta legume
  • 1 lingurita boia
  • bors prefiert
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu oase afumate:

Oasele le taiem bucati mai mici si le lasam in apa de pe o zi pe alta. Le punem in apa pe foc si lasam sa dea cateva clocote, aruncam apa, trecem oasele printr-un jet de apa calduta.


Curatam morcovii si ii taiem cubulete. Ceapa o curatam si o taiem marunt. Ardeii ii curatam si ii taiem cubulete. Punem legumele in putin ulei si lasam la calit cateva minute .Adaugam apa peste legume si cand incepe sa fiarba punem oasele, orezul, cartofii (curatati si taiati cubulete), legumele congelate, sare, piper, vegeta, dupa gust (apa sa acopere bine totul). Punem capacul si lasam pe foc vreo 30 minute, pana se inmoaie legumele. Adaugam apa daca mai trebuie pe parcurs. Punem rosiile in bulion, sucul de rosii si boiaua si mai lasam 10-15 minute. Spre sfarsit adaugam borsul prefiert si mai potrivim de gust. Oprim focul si punem verdeturile dupa gust. Acoperim cu capacul cateva minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu oase afumate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

30.12.2011, 20:53

are un gust deosebit de la afumatura!!

Lau 1

03.01.2012, 14:51

place

mamaieelena 1

04.01.2012, 19:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de "lascute" cu afumatura