Ciorba cu perisoare de curcan

de Bya Ralu in Ciorbe, 30 Ian 2013 | 6781 vizualizari

 

am vazut reteta la mihaelar63 http://www.bucataras.ro/retete/ciorba-cu-perisoare-de-curcan-26948.html,a iesit o ciorbita extraordinara:D

 

INGREDIENTE

  • 1-2 morcovi
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei rosu
  • telina
  • pastarnac
  • patrunjel verde
  • 2 linguri de tarhon in otet
  • 200 g smantana
  • 2 linguri de bors magic cu legume
  • vegeta,piper,leustean
  • Pentru perisoare:
  • carne de curcan tocata
  • patrunjel
  • 1 ou
  • 2 linguri de lapte
  • 3 linguri de pesmet
  • 1 ceapa alba
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de curcan:

Legumele: morcovul, telina, ceapa, ardeiul gras, pastarnacul se dau pe razatoarea mare. In oala de ciorba se pun la calit in ulei de masline. Se adauga apa si se lasa sa fiarba. Separat se amesteca carnea de curcan cu oul, sare, piper, ceapa tocata marunt. Se adauga laptele, pesmetul si patrunjelul tocat marunt. Se amesteca foarte bine si se formeaza bilute. Cand ciorba incepe sa clocoteasca se adauga perisoarele.

Cand e aproape gata ciorba, se pune intr-un castron smantana amestecata cu vegeta si borsul magic, se subtiaza cu putina apa, dupa care se adauga cate un polonic de ciorba amestecand continuu. Se toarna compozitia in ciorba, impreuna cu tarhonul si se mai lasa 10 minute la foc mic. Se serveste cu patrunjel proaspat si leustean uscat

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu afumatura