Ciorba cu perisoare de pui

de mihaelar63 in Ciorbe, 9 Feb 2012 | 8585 vizualizari

 

Din dorinta de a face o ciorba cat mai light am incercat si perisoare din piept pui . Sunt incantata de rezultat .
Ciorbita este prezentata intr-una din farfuriile mele ,, de suflet '' , mostenita de la maica [ bunica] mea .

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 felie telina
  • 50 ml ulei
  •  1 pahar sos-aromat[http://www.bucataras.ro/retete/sos-aromat-27184.html }
  • sare
  • patrunjel verde

pt perisoare

  • 500 gr piept pui fara piele  macinat 
  • 1 ou
  • 1 ceapa tocata
  • 1 lingura pasta ardei
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 2 linguri orez
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri lapte
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de pui:


  1. Curatati si spalati legumele .

  2. Caliti usor ceapa tocata , morcovul si telina taiate cuburi .

  3. Adaugati 3-4 l apa .Sarati .

  4. Amestecati ingredientele ptr. perisoare .Formati perisoare cat mai mici [ daca aveti rabdare ], pe care le puneti la fiert cand morcovul este aproape patruns .

  5. La sfarsitul fierberii adugati un pahar de sos aromat de rosii .

  6. Serviti cu verdeata . Este atat de gustoasa incat ar fio crima sa-i mai pui si smantana .

 

TIPS-URI

1

Am invatat de la Michael Chiarello sa pun in perisoare  2 linguri pesmet + 2 linguri lapte .Garantat va ies niste perisoare prima .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

horia 1

10.02.2012, 21:08

una din preferatele mele culinare ,este ciorba de perisoare.marturisesc ca din cane de pui ,n-am mancat pana acum,dar vad ca este ceva magnific si dupa cum bine spui "light".felicitari !

RuxyRux 1

10.02.2012, 21:10

Arata extraordinar Mihaela!

Aurelia 07_07 1

27.02.2012, 07:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc cu smantana si usturoi