Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Imi place sa servesc ciorba de fasole alaturi de crutoane sau paine prajita.
Se spala fasolea in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte.
A doua zi, se pune fasolea la fiert. La 500 g fasole se adauga cam 3 litri de apa.
Cand este aproape fiarta, se adauga o ceapa, ardeiul, morcovul si rosiile toate taiate marunt si sare dupa gust.
Cand este totul fiert, se calesc separat cele 2 cepe, iar cand devin aurii se pune peste ele o lingurita de bulion dizolvat in putina apa, apoi se toarna inapoi in ciorba si se mai lasa la fiert sa dea cateva clocote. Se mai lasa cam 5 minute, apoi se ia de pe foc.
Se serveste cu paine prajita.
Tmp de preparare: aprox 2 ore, dar depinde de cat de repede fierbe fasolea.
Portii: 10
Pofta Buna!
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/08/ciorba-de-fasole-3.html
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult