Ciorba de fasole

de Ancutsa in Ciorbe, 9 Aug 2016 | 1226 vizualizari

 

Imi place sa servesc ciorba de fasole alaturi de crutoane sau paine prajita.

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe
  • 1 ceapa + 2 cepe pentru calit;
  • 1 morcov;
  • 1 ardei gras;
  • Sare dupa gust;
  • 4 linguri de rosii cubulete la cutie;
  • O lingurita de bulion;
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

Se spala fasolea in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte.


A doua zi, se pune fasolea la fiert. La 500 g fasole se adauga cam 3 litri de apa.


Cand este aproape fiarta, se adauga o ceapa, ardeiul, morcovul si rosiile toate taiate marunt si sare dupa gust.


Cand este totul fiert, se calesc separat cele 2 cepe, iar cand devin aurii se pune peste ele o lingurita de bulion dizolvat in putina apa, apoi se toarna inapoi in ciorba si se mai lasa la fiert sa dea cateva clocote. Se mai lasa cam 5 minute, apoi se ia de pe foc.


Se serveste cu paine prajita.



Tmp de preparare: aprox 2 ore, dar depinde de cat de repede fierbe fasolea.


Portii: 10



Pofta Buna!



Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:



http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/08/ciorba-de-fasole-3.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Gherca Daniela 1

10.08.2016, 08:48

e in program sa fac si eu azi!

Rocsi 1

10.08.2016, 21:06

Ciorba de fasole, este preferata mea!

Ancutsa 1

27.09.2016, 12:01

Daniela, multumesc pentru vizita!

Rocsi, daaa, si mie imi place tare mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu carnati afumati