Ciorbă de cartofi

de Simo in Ciorbe, 15 Apr 2009 | 8188 vizualizari

 

O mancare de post - ciorba de cartofi facuta de Simo.

 

INGREDIENTE

500-600g cartofi, morcov, patrunjel, telina (toate 200 g), o ceapa de marime mijlocie, 3 linguri ulei, bors, suc de rosii, suc de lamaie sau otet, 1 ardei si 1 rosie, leustean, tarhon, patrunjel.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de cartofi:

Zarzavatul si ceapa, rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc 2 minute cu uleiul, apoi se stinge cu 2 litri de apa fierbinte. Cand zarzavatul este fiert, se adauga cartofii taiati cubulete, ardeiul si rosia taiate felii  si o lingurita de sare. Se fierb 15-20 de minute, pana cand se inmoaie, fara sa se zdrobeasca, apoi ciorba se sareaza si se acreste dupa gust. Pentru aroma se adauga cate putin din fiecare frunza de verdeata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Panacris 1

21.03.2013, 11:01

Krystyan Trendy 1

26.10.2013, 11:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se toaca verdeturile
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!