Ciorbita de legume cu pui acrisoara

de Lorenutza in Ciorbe, 8 Mar 2013 | 2485 vizualizari

 

e reteta de la soacra-mea de cand m-am maritat :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de pui (sau orice parte din pui)
  • 1 ardei gras rosu sau de care aveti
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 3-4 cartofi de marime potrivita
  • mazare pastai verde
  • conopida
  • cateva fire de taietei
  • patrunjel verde
  • sare
  • 1 cub knorr de gaina (pentru mai mult gust)
  • 1 ou
  • sare de lamaie
  • bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de legume cu pui acrisoara:

Se spala carnea, si se pune intr-o cratita cu apa si se pune la foc.Se pune ceapa tocata marunt ,morcovul taiat rondele,patrunjelul radacina taiat rondele,mazarea pastai verde,si conopida peste carne ca sa fiarba toate deodata.Se pune si un praf de sare in apa si cubul de gaina knorr.Dupa ce s-a fiert carnea se pun in oala cartofiir curatati si taiati cubulete,ardeiul taiat cubulete mai mari,si un strop de taietei (nu mai mult ca se ingroase ciorba tare).

Dupa ce s-au fiert cartofii, se pune bulion dupa gustul fiecaruia si daca vreti sa fie acrisoara se pune si putina sare de lamaie,patrunjel si se potriveste de sare.La sfarsit daca vreti se pune un ou batut peste ciorbita si se amesteca ca sa se faca zdrente din ou.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de legume cu pui acrisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Bya Ralu 1

08.03.2013, 14:12

Rocsi 1

08.03.2013, 21:11

Bine ai venit!

Lorenutza 1

09.03.2013, 11:36

multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba deasa de vara cu dovlecel