Ciorbita de legume cu pui acrisoara

de Lorenutza in Ciorbe, 8 Mar 2013 | 948 vizualizari

 

e reteta de la soacra-mea de cand m-am maritat :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de pui (sau orice parte din pui)
  • 1 ardei gras rosu sau de care aveti
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 3-4 cartofi de marime potrivita
  • mazare pastai verde
  • conopida
  • cateva fire de taietei
  • patrunjel verde
  • sare
  • 1 cub knorr de gaina (pentru mai mult gust)
  • 1 ou
  • sare de lamaie
  • bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de legume cu pui acrisoara:

Se spala carnea, si se pune intr-o cratita cu apa si se pune la foc.Se pune ceapa tocata marunt ,morcovul taiat rondele,patrunjelul radacina taiat rondele,mazarea pastai verde,si conopida peste carne ca sa fiarba toate deodata.Se pune si un praf de sare in apa si cubul de gaina knorr.Dupa ce s-a fiert carnea se pun in oala cartofiir curatati si taiati cubulete,ardeiul taiat cubulete mai mari,si un strop de taietei (nu mai mult ca se ingroase ciorba tare).


Dupa ce s-au fiert cartofii, se pune bulion dupa gustul fiecaruia si daca vreti sa fie acrisoara se pune si putina sare de lamaie,patrunjel si se potriveste de sare.La sfarsit daca vreti se pune un ou batut peste ciorbita si se amesteca ca sa se faca zdrente din ou.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de legume cu pui acrisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Bya Ralu 1

08.03.2013, 14:12

Rocsi 1

08.03.2013, 21:11

Bine ai venit!

Lorenutza 1

09.03.2013, 11:36

multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bors de miel