Ciorba cu perisoare de vita

de deyutzky in Ciorbe, 17 Mar 2013 | 3257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pt compozitia de perisoare:
  • 750 gr carne tocata de vita
  • 1 pumn de orez
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • piper
  • Pt ciorba:
  • 1 ceapa mai mare (sau 2 mici)
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 3 linguri de zarzavat de casa
  • bors cca 500 ml- eu am facut aprox 4 l de ciorba.(sau dupa gust, depinde cat de acru vreti sa fie)
  • 1 pumn de orez
  • sare
  • patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de vita:

Spalam bine ceapa si morcovul, le taiem cubulete mici dupa care le punem la fiert.


Cand apa incepe sa fiarba adaugam 1 pum de orez, rosia taiata cubulete si cele 3 linguri de zarzavat si mai lasam la fiert cateva minute.


Pregatim perisoarele:


Amestecam carnea cu 1 pumn de orez, ouale, 2 linguri de faina, sare si piper dupa gust, apoi cu mana umeda formam perisoarele.


In timp ce apa fierbe, dam la foc mic si punem cu grija perisoarele una cate una.


Cand perisoarele s-au ridicat la suprafata adaugam borsul si sare dupa gust.


Mai lasam sa fiarba la foc mic aprox 20 de min, stingem focul, adaugam patrunjelul si punem capacul.


Se serveste imediat!!..ca tare buna e:)))






 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Sim0na 1

18.03.2013, 13:07

buna ciorbita!

Krystyan Trendy 1

11.11.2013, 10:22

buna ciorbica

babi5 1

15.12.2014, 15:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare a la grec